Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos számotokra, hogy a partneretekkel hasonló anyagi szinten legyetek? Őszintén!
Nekem nagyon fontos, de félek hogy ez elitélendő.
Jól keresek, van lakásom, és hasonló anyagi szinten lévő férfival ismerkednék.
10-zel értek egyet, ugyanígy gondolkodom én is. De akárhányszor leírom, mindig lepontoznak és azt írják, hogy anyagias vagyok. Meg aranyásó is voltam már. De akkor sem vágom, hogy miért kéne 40 fölött olyan férfival összeállnom, aki ennyi idős korára semmi egzisztenciával nem rendelkezik.
Ha szar a fizetése és megtakarítása sincs, ezekért tenni nem akar, akkor nincs igénye normális életre, így nincs egymással dolgunk.
Nekem nem fontos, anyagilag önálló legyen, csak ez a lényeg.
Én jól keresek, annak a nagyobb része megy megtakarításba, nem befolyásolja az életszínvonalam. Amiből élek, az kb egy 250 000 ftos összeg. Azért jó lenne, ha ennyit a párom is megkeresne, az életünk közös része azzal már bőven tervezhető számomra. Az meg mindegy, hogy kinek a lakásában élünk, jelen esetben az enyémben. Két lakásban hosszú távon úgysem fogunk, közös tulajdont meg úgysem akarok.
25n
Szerintem alap hogy kb egy anyagi helyzetben legyünk. Van lakásom és 6 éves autóm. Kb 450 ezret keresek. Ami Pesten átlag.
Amelyik 30 körüli férfinek ez elérhetetlen állapot azzal nem egymást keressük.
Leszarom. Ne nekem kelljen eltartanom. Keressen annyit, hogy finanszírozni tudja az igényeit és ezt se nekem kelljen.
Én inkább a pozíció alapján döntenék. Egy felső vezetővel nem jönnék össze mert 99%, hogy nem azonos szinten állunk. Ő yachtozni, sportkocsival száguldozni menne, meg mittudom én milyen "úri dolgokat" csinálna én pedig inkább bringáznék, túrázgatnék, beülnék a kocsmába hétvégente stb.
Szóval legyen azonos pozíciónk. Nyilván a sori melóssal sem lenne annyira jó összejönni, mert tapasztalataim alapján velük sem vagyok éppen egy értelmi/igény szinten.
Őszintén?
Semennyire.
Talán csak annyira, hogy ne eltartatni akarja magát (ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne adnék neki, ha kéne).
És nem, nem csinálnék dominancia-kérdést abból, hogy ki keres többet. Az sem izgatna, ha feleannyit keresne, és az sem, ha kétszer annyit.
Talán csak annyiban meghatározó közvetetten, hogy hasonló legyen az életstílusunk. De ez ugyebár csak közvetetten van összefüggésben a pénzzel.
"Nekem nagyon fontos, de félek hogy ez elitélendő."
Ez a te dolgod. Nekem inkább az számít, hogy szeressük és megértsük egymást.
"Jól keresek, van lakásom, és hasonló anyagi szinten lévő férfival ismerkednék."
Hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!