Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos számotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos számotokra, hogy a partneretekkel hasonló anyagi szinten legyetek? Őszintén!

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fontos, de félek hogy ez elitélendő.

Jól keresek, van lakásom, és hasonló anyagi szinten lévő férfival ismerkednék.

2022. ápr. 19. 21:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Nekem egyáltalán nem fontos. Inkább legyen szegény, de intellektuálisan legyünk egy szinten.
2022. ápr. 19. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ez nem fontos. Viszont az igen, hogy legyen jó munkája és merjen új dolgokba belevágni, képezni magát. Az is fontos volt, hogy a befektetésekről, megtakarításokról, kiadásokról hasonlóan gondolkodjunk.
2022. ápr. 19. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
31F voltam amúgy
2022. ápr. 19. 21:15
 4/19 Cpt_Obviously ***** válasza:
88%
Nem fontos, nem is vagyunk azon 3-4 szer többet keresek mint ő. Az a fontos, hogy hasonlóan gondolkodjunk a pénzről és az értékéről
2022. ápr. 19. 21:16
 5/19 anonim ***** válasza:
24%

Én mondjuk nem szeretném, ha a partnerem hasonló anyagi szinten lenne mint én, mert akkor csóró lenne. Én csak pénzes pasikkal randizom...:D

19/L

2022. ápr. 19. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fontos, én nem ez alapján választom meg. Persze az zavaró lehet, ha valaki nem akar előre haladni.

F

2022. ápr. 19. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:

"Nekem nagyon fontos, de félek hogy ez elitélendő."

És mégis miért lenne az? Én is elvárom a hasonló szintet.

2022. ápr. 19. 21:29
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

2

Azért, mert ez valakinek fontos, még nem azt jelenti, hogy neki CSAK, KIZÁRÓLAG ez az egy fontos! Az, hogy intellektuálisan egy hullamhosszon legyünk, ugyanannyira alap, mint a saját lakás, autó, jó allas meglete 30 felett!

2022. ápr. 19. 21:38
 9/19 A kérdező kommentje:

Azért hiszem azt, hogy elitélendő, mert itt 10-ből 9 embert ez nem érdekel.

Nekem ciki, ha én megkeresem a barátom 3-4x fizetését, hát még neki...

2022. ápr. 19. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem azt mondom hogy fillérre pontosan ugyanúgy álljon, de ami nekem anyagialg belefér, az férjen bele neki is. Sezrintem ez így fair. Húszonévesen egyáltalán nem zavart, sőt. de most, harminc felé, már megvan az a színvonal amin élek, és amiről nem vagyok hajlandó lemondani, vagy átalakítani úgy hogy a nálam rosszabb anyagi helyzetben lévő partnernek is megfelelő legyen. Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy ez csak egy dolog, és nem csak ez alapján szelektálok.
2022. ápr. 19. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!