Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itthon miért illúzióromboló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon miért illúzióromboló biciklivel randira menni 36 évesen, mikor kinn éltem Hollandiába,mindenki így mászkált?

Figyelt kérdés

6 évet éltem kinn, ott teljesen természetes volt, hogy randira is bicajjal mentünk.

itthon meg megbeszéltük a lánnyal hogy randizunk.kérdezte mivel jöttem, és mondtam a biciklit, nemhogy kiröhögött, hanem még a barátnőivel is elkezdett írkálni hogy képzeljék el milyen pasival találkozott.Persze gyorsan vége is lett.

Miért ilyen régimódiak az emberek ebben az országban és nem élnek környezettudatosabban?

2022. ápr. 19. 13:29
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
87%

De nyilvan nem tolom a biciklit a randin!

Ugyanugy, mint az autot, leparkolom, es mehetunk.

Kenyelmes tempoban, ha nem a svajci dombokon elsz, nem izzadsz le jobban, mint egy tomott buszon nyaron. Vagy ha megis, akkor hamarabb odamesz a kavezoba, es gyorsan atveszed a veceben a polod.

Szerintem ez inkabb a beallitottsagod miatt zavar, mint a konkret problemak miatt (ugyanis en mar millioszor voltam biciklivel randin, te pedig valoszinuleg meg sosem).

2022. ápr. 19. 16:20
 42/53 anonim ***** válasza:
66%

#39 lol láttál már biciklit? Azt is ott lehet hagyni helyeken, ahogy egy autót. Ma is tanultál valamit :D

#40 hulye, hogy hollandiát ott hagyta

2022. ápr. 19. 16:20
 43/53 anonim ***** válasza:
19%
Az az igazság, hogy addig voltam a csupáncsak tömeg és bicajos közlekedés elkötelezett híve amíg nem került autó a családunkba. Azért meg lehet szokni a kényelmet, rossz időben a meleget, hogy nem kell cipekedni, olyan emberekkel összezárva lenni akik rádköhögnek-prüszkölnek influ szezonban is. Nagyon nem mindegy.
2022. ápr. 19. 17:38
 44/53 anonim ***** válasza:
75%
Eltűnt a kérdező.
2022. ápr. 19. 17:43
 45/53 anonim ***** válasza:
71%

#43 de pont ez az, hogy csak némi kényelem, ami valami függőséget okoz. De ha ténylegesen nézed az előnyöket, de változik semmi jó irányba az életben ettől. A világban viszont rossza igen.

Amúgy Magyarországon más bicajjal, mint Hollandiában. Hollandiában felfoghatatlan az egész úthálózat. Nagyon jó érzés így biciklizni. Otthon meg nagyon észnél kell lenni városban mindig. Szóval itt kell egy olyan kormány, ami otthon nem lesz mostanában.

2022. ápr. 19. 17:54
 46/53 anonim ***** válasza:
74%

45

Ahol én élek nagyon jó a kiépített bicikliút-hálózat, fiatalok és idősek is használják hosszabb távolságokra is. Azonban vannak települések ahol tényleg életveszélyt jelent.

A kényelem és a hasznosság összefüggése meg számomra azzal oldódna fel ha lenne valódi közösségi autózás és nem egy-két ember ülne a bálna autókban.

2022. ápr. 19. 18:04
 47/53 anonim ***** válasza:
71%

"akkor hamarabb odamesz a kavezoba, es gyorsan atveszed a veceben a polod"

Ez azért elég körülményes.

2022. ápr. 19. 19:05
 48/53 anonim ***** válasza:
22%
Figyu. A kocsi Hungarisztánban státusszimbólum. Akinek nincs, az így járt, annak nem jár nő. És akkor ez még csak az első szűrő, rengeteg máson is át kell esned. Ilyenek ezek a magyar csajok.
2022. ápr. 19. 20:13
 49/53 anonim ***** válasza:
79%
Nincs a a bicajjal semmi gond, az a nő akinek nem szimpi, le kell oltani a földig. Hadd szokja.
2022. ápr. 19. 20:39
 50/53 anonim ***** válasza:
80%
Nem feltétlen, fő a változatosság. Lehet, hogy megtetszene a másik félnek is a szitu.
2022. ápr. 19. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!