Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon miért illúzióromboló biciklivel randira menni 36 évesen, mikor kinn éltem Hollandiába,mindenki így mászkált?
6 évet éltem kinn, ott teljesen természetes volt, hogy randira is bicajjal mentünk.
itthon meg megbeszéltük a lánnyal hogy randizunk.kérdezte mivel jöttem, és mondtam a biciklit, nemhogy kiröhögött, hanem még a barátnőivel is elkezdett írkálni hogy képzeljék el milyen pasival találkozott.Persze gyorsan vége is lett.
Miért ilyen régimódiak az emberek ebben az országban és nem élnek környezettudatosabban?
Pedig pesten itt is már megkezdődött a környezettudatos propaganda.Csak az emberek nem akarnak még így élni.
Ha én meg óvom a környezetem, miért röhög ki ezen a randin a lány, akivel találkozom?
Biciklin akartad megdugni?🤣
Ismerhetnéd már a nőket!
Bár mondjuk randizni azzal mész el aki szimpatikus neked és jobban meg akarod ismerni. Nem pedig egy kikent golddiggerrel...
Nem jó nőt fogtál ki. Nekem pl a biciklim többe kerül, mint egy átlagos személy autó. De nem is ez a lényeg... Egyszerűen csak mint státusz szimbólumot látta benne, és a saját sémáiból indult ki, amit rád vetített... Valószínűleg tévesen. Ne fejlődj vissz, ha haladó gondolkodású vagy.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!