Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon miért illúzióromboló biciklivel randira menni 36 évesen, mikor kinn éltem Hollandiába,mindenki így mászkált?
6 évet éltem kinn, ott teljesen természetes volt, hogy randira is bicajjal mentünk.
itthon meg megbeszéltük a lánnyal hogy randizunk.kérdezte mivel jöttem, és mondtam a biciklit, nemhogy kiröhögött, hanem még a barátnőivel is elkezdett írkálni hogy képzeljék el milyen pasival találkozott.Persze gyorsan vége is lett.
Miért ilyen régimódiak az emberek ebben az országban és nem élnek környezettudatosabban?
Az itteni kérdésekre is válaszként, hogy mik a magyar nők "átlagos" igényei az első helyek egyikén fog szerepelni a saját gépjármű. Enélkül nem vagy férfi. Magyarország egy elmaradott putri és leginkább a fejekben van óriási (kb 50-60 éves) elmaradás. A szomorú az, hogy nem csak a nyugathoz képest hanem már-már fejlődő(nek nevezett) országokhoz képest is.
De akkor írok pár dolgot az itteni (gyakoris) elvárásokról is:
1. Egyesek (talán a többség?) szerinte nettó 500 ezres fizetés alatt te konkrétan az éhhalál szélén állsz és nyomorogsz.
2. Itt nem kevés ember írta, hogy havi 1 milliós nettó bérből alig-alig tud kijönni.
3. Egyesek szerint ha nincs autód és legalább 800 ezres nettó béred akkor konkrétan NEM TUDSZ pl. felnevelni egy gyereket, eltartani a családod. Magyarán ha ez nincs meg addig ne is álmodj arról, hogy lesz párod!
4. Szintén egyesek szerint a gyereket magánóvodába, magániskolába / magánórákra KELL járatni, ezek nélkül nem fog életben maradni...
És még sok hasonló érdkességgel lehet találkozni ezen az oldalon. Szóval rossz helyen tetted fel sajnos ezt a kérdést. Hiszen itt MINDENKI legalább 1-1,5 milliót keres havonta már pályakezdőként, ráadásul fél év alatt BIZTOSAN vezetői pozícióba kerül és az első autója is már 18 éves korától fogva legalább egy BMW/Mercedes/Audi/bármilyen hasonló prémium márka. 25 éves korukra az itteni szupermegagigavállalkozóagytrösztzseniistenicsodák már legalább 2-3 pesti ingatlannal IS rendelkeznek és persze balatoni nyaraló, adriai luxusyacht és hasonlók alap dolgonak számítanak.
"Nem kötelező megizzadni"
És ezt az ember csak úgy eldönti, hogy nem fog megizzadni?
Szerintem azért, mert az emberek alapvetően nem gondolkodnak, nincs saját világképük. Amíg pl be nem tiltották a dohányzást szórakozó helyeken szívták, pedig mindenki tudta, hogy rossz. És még menő is volt.
Hiába tök káros dolog az autó, meg akkora őrülete ha nem nagyobb mint a dohányzás az emberek csinálják. Mert azt hiszik ez valami.
És nem gondolnak bele a rengeteg elpazarolt anyagi dologba, amibe egy autó kerül és a fenntartása. A sok hely amit erre kell áldozni a városból. A sok kosz és zaj. Az életidő és egészség csökkenése.
És ezzel szemben valami minimális vélt kényelem van csak. Mert bicajjal ráadásul sok esetben gyorsabb is vársoban.
Szóval ez egy ilyen köcsönös kár okozás.
És a legszomorúbb, hogy aki nem jár autóval az is azt akar mert azt hiszi, hogy akinek van rá pénze ezt fontos megtenni, szóval a legnagyobb gáz dolgot tartja menőnek és célnak.
Tarts ki kérdező!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!