Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itthon miért illúzióromboló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon miért illúzióromboló biciklivel randira menni 36 évesen, mikor kinn éltem Hollandiába,mindenki így mászkált?

Figyelt kérdés

6 évet éltem kinn, ott teljesen természetes volt, hogy randira is bicajjal mentünk.

itthon meg megbeszéltük a lánnyal hogy randizunk.kérdezte mivel jöttem, és mondtam a biciklit, nemhogy kiröhögött, hanem még a barátnőivel is elkezdett írkálni hogy képzeljék el milyen pasival találkozott.Persze gyorsan vége is lett.

Miért ilyen régimódiak az emberek ebben az országban és nem élnek környezettudatosabban?

2022. ápr. 19. 13:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
83%
Ott széleskörben elfogadott. Itt meg széleskörben más elfogadott. Máson szocializálodtak az emberek.
2022. ápr. 19. 14:50
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Én nem okoskodok, kérdezek, mert nem éltem Hollandiában, és nem tudok biciklizni.

Beégtem, mert azt hittem, mindenki megizzad bicaj közben, ezek szerint nem. Na bumm.

2022. ápr. 19. 15:00
 33/53 anonim ***** válasza:
90%
Azért az látszik, hogy sokan nem is értenek a bicajokhoz, hisz némelyik többet ér, mint egy autó! Szóval, ha egy olyannal gurulsz be a randira, akkor tuti nem hozzáértő a csaj. De amúgy én is nagy bicajos vagyok, de tuti első randira nem azzal mennék... később megkérdezném a csajt szeret e bicajozni és ha igen elhívnám randira egy kirándulásra az állapotától függően, hogy mekkora bicajos lőném be a távot. De első randira tényleg erős bicajjal érkezni még én is azt mondom.
2022. ápr. 19. 15:11
 34/53 anonim ***** válasza:
70%

Esku nem ertem, miert "eros" randira bicajjal menni. Elmagyaraznad?

Nekem sokkal szimpatikusabb egy pasi, ha biciklivel jar, bar az en kornyezetemben ez a normalis:)

2022. ápr. 19. 15:20
 35/53 anonim ***** válasza:
21%
Én is biciklovel jarok melóba, de van autom! Bp.n élek
2022. ápr. 19. 15:25
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

#35 Es ezt ki kerdezte?

De amugy nekem eleg hihetetlennek hangzik, hogy a kerdezo tudja, hogy a csaj a baratnoivel kezd irkalni, hogy ot "kirohogje".

2022. ápr. 19. 15:36
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
#36 nekem az is fura kicsit, hogy megkérdi mivel jött és aztán húzza a száját. Ha igaz sztori, akkor jól járt a kérdező, mert ritka gáz csaj.
2022. ápr. 19. 15:39
 38/53 anonim ***** válasza:
73%
[link] Ennyit a biciklizésről. :D
2022. ápr. 19. 15:48
 39/53 anonim ***** válasza:
12%

Te randiznál babakocsit tologató nővel? Nem.

Nalátod.

A bicikli ugyanolyan akadály, és még le is izzadsz rajta.

Semmi gond nincs vele, de az első néhány randin azért hanyagold.

2022. ápr. 19. 16:05
 40/53 anonim ***** válasza:
73%

"Bocs,de elég H lye vagy kérdező ha hollandiàt ott hogyan!"

Mi van? xDDDDDD

2022. ápr. 19. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!