Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon miért illúzióromboló biciklivel randira menni 36 évesen, mikor kinn éltem Hollandiába,mindenki így mászkált?
6 évet éltem kinn, ott teljesen természetes volt, hogy randira is bicajjal mentünk.
itthon meg megbeszéltük a lánnyal hogy randizunk.kérdezte mivel jöttem, és mondtam a biciklit, nemhogy kiröhögött, hanem még a barátnőivel is elkezdett írkálni hogy képzeljék el milyen pasival találkozott.Persze gyorsan vége is lett.
Miért ilyen régimódiak az emberek ebben az országban és nem élnek környezettudatosabban?
Én nem okoskodok, kérdezek, mert nem éltem Hollandiában, és nem tudok biciklizni.
Beégtem, mert azt hittem, mindenki megizzad bicaj közben, ezek szerint nem. Na bumm.
Esku nem ertem, miert "eros" randira bicajjal menni. Elmagyaraznad?
Nekem sokkal szimpatikusabb egy pasi, ha biciklivel jar, bar az en kornyezetemben ez a normalis:)
#35 Es ezt ki kerdezte?
De amugy nekem eleg hihetetlennek hangzik, hogy a kerdezo tudja, hogy a csaj a baratnoivel kezd irkalni, hogy ot "kirohogje".
Te randiznál babakocsit tologató nővel? Nem.
Nalátod.
A bicikli ugyanolyan akadály, és még le is izzadsz rajta.
Semmi gond nincs vele, de az első néhány randin azért hanyagold.
"Bocs,de elég H lye vagy kérdező ha hollandiàt ott hogyan!"
Mi van? xDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!