Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a bámulás törvényt vajon csak a csúnya férfiak ellen találták ki?
Leszarom, hogy mit gondolsz a természetemről - erről beszélek. Ha érdekel a véleményed, megkérdezem. Ha nem kérdezem, nem érdekel.
A munkahelyemre nem azért járok, hogy csinosnak találjanak. Amúgy meg senki dicsérete nem érdekel. Nőktől sem szívesen fogadom, mert megint csak: nem kérdeztem, de abban legalább nincs szexualitás.
Bizony, mekkora feminácizmus az, hogy tartsd meg magadnak a véleményed. Hisz te férfi vagy, istenadta jogod, hogy közöld mindenkivel, mennyire tartod baszhatónak.
Hova tart a világ...
Megint kiforgatjátok egymás szavait, és elmentek a fekete-fehér irányba. Ne tépjük már szét egymást feleslegesen.
"azt mondja egy férfi a "fejlett" Nyugaton, hogy "nagyon csinos vagy", akkor a nő simán feljelentheti a férfit szexuális zaklatásért?"
Ez pl megint egy kiforgatott és fiktív példa, ilyenért ugyanis nem ítélnek el senkit sem, még a "fejlett" nyugaton sem. Ezek puszta feltételezések, amit bemantrázol magadnak. Valós példát nem tudnál hozni rá.
Én simán megjegyzem egy kolléganőmnek, hogy csinos, hátsó szándék nélkül. Ha mondjuk a #11-esnek megjegyezném, hogy király az új frizurája, és szól, vagy az arcán látom, hogy kicsit is diszkomfortos neki, akkor elnézést kérek, és abbahagyom. Nem gondolom, hogy ezért feljelentene, mert láthatóan tiszteletben tartom a határait.
Ezzel szemben a munkahelyemen nem egyszer láttam olyan csávókat, akik előszeretettel húzogatják passzív-agresszívan ezt a határt. Ilyen mély szemkontaktussal, farkasvigyorral elengedett "szép a szemed" mondatoktól én is zavarba jöttem, nemhogy a csaj. Hosszasan fejtette ki ez a kolléganő, hogy ez mennyire nem az első alkalom volt.
Valahol ennek tényleg jó lenne határokat szabni, mert nőként ezzel sok mindent nem tud kezdeni, csak tűrni, és elegánsan hárítani. Ilyen szempontból igazat adok a #11-esnek, hogy nem olyan oltári nagy ár, hogy nem mondhatod, hogy csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!