Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor maguknak vagy a férfiaknak szépítkeznek a nők?
Ha megnézed őket, akkor megy a hiszti hogy magúknak szépítkeznek.
Ha viszont főlrovod nekik hogy semmit nem kell tenniük a kapcsolatért. Akkor mindjárt jön a felsorolás, hogy hát nekik mi mindent kell tenni hogy szépek legyenek.
Nem tudom de ez enegem is nagyon idegesít és én is várom a válaszokat!!!!!
Ha te nem tetted volna fel ezt a kérdést én feltettem volna!!!!
#7: Ha magadnak szépítkezel, hétköznapokon is full ugyanolyan sminket tolsz magadra, amikor ki sem mozdulsz az utcára? Mert, valahogy ezt maximum 1-2 hardcore önbizalomhiányos nőnél látni csak.
A tetkó egy teljesen más kategória.
Egyébként érdekes megfigyelni, hogy időnként el-elszólja magát jó pár női felhasználó, hogy milyen frusztrált a kapcsolata a férfiakkal. És ezek a női felhasználók mindig fel vannak pontozva. Elég kiábrándító, hogy ezen az oldalon ez a szint a véleményvezéreké és ez az elfogadott.
(Nem, a férfiak nem csak a közönséges öltözködésre figyelnek fel, de ez pont olyan szöveg volt, mint amikor az incelek betolják, hogy a nők csak a 180 feletti pasikra figyelnek fel.)
Bevallom, én a pasi(k) kedvéért.
Ha nem lennének a világon, 80 kilósan, szőrösen és tüsi hajjal érezném remekül magam.
Igen, a szőr miatt szétszedik egymást az emberek.
Pedig az intim részeken 1, max. 2 ember látja, mégis megy miatta az öldöklés, mintha mindenkinek néznie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!