Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, akkor is kapásból elutasítotok egy 40 fölötti férfit ha így néz ki? (képek)
2022. ápr. 18. 11:29
61/63 anonim válasza:
"60 év Magyaroszágon az átlagéletkor"
Mikor? 100 éve?
62/63 anonim válasza:
Nem.Én csak több tucat ismerősömből indultam ki, akik 58-65 között meghaltak. Ettől még férfiaknál 72 az átlag, de elég csak ha olyan környéken élsz, ahol 60-65 körül mindenki meghal. Én csak abból indulok ki, hogy édesapám 45 évesen, keresztapám 58 évesen, uncsim férjének az apja 59 évesen, édesanyám második párja 65 évesen hunyt el.
63/63 anonim válasza:
kb. 20 évesen volt pár randim, egy ilyen férfivel, hamar kiütközött az, hogy éretlen voltam hozzá minden téren. Attól függetlenül szép emlék maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!