Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, akkor is kapásból elutasítotok egy 40 fölötti férfit ha így néz ki? (képek)
"Én már máshol dolgozok, de 32 évesen tanár voltam egy gimiben és a 2 év alatt vagy 8 lány írt rám (nem csúnyák) a 16-18 közötti korosztályból, hogy bármiben benne lettek volna velem, főleg szexben."
Hát persze 😂😂😂
Az a baj, hohy a magyar 40-es pasik a linkelt pasinál min. 20 évvel többnek néznek ki.
Örülök, ha esetleg harmincasok között nagy ritkán rábukkanok egy hasonlóra, az is csak szexet akar, vagy kamu fotó.
Amugy a képen látható pasi arcra nem tipikus esetem, de a testéhez gratula. Ő ad magára és magyar viszonylatokban már ennyi is nagy szó lenne.
"Az idősebb nő görcsösen gyereket akar".
47 vagyok és már nem akarok gyereket (már van). Vagy az is baj? Bár számomra a saját korosztályom öreg.
Ha volna legalább a linkelt pasi kaliberüekből választék...
De olyan is csak a mesében van.
"de 29 évesen nőként te annyira számítasz fiatalnak mint amennyire Teréz anya mexikói drog bárónak."
Ok. A 40-os férfi akkor meg tata.
46 ez nem igaz! 40 felett jellemző a hasas típus, a legtöbb harmincas vékony, vagy átlagosan husi, még nem pocakosak! Tudom, mert naponta őket bámulom több társkeresőn! Bezzeg legalább a fele kopaszodik erősen, és jórészük őszül rendesen.
Egyébként nekem bejön a pocakos típus, ugyanannyira, mint a linkelt pasik.
Luciferrel mondjuk elfogult vagyok, mert bírom a sorozatban a karakterét, de egyébként semmi extrát nem jelent az izmos test. Az első pasi meg kifejezetten ijesztő, nem húznám jobbra tinderen. Ellenben az öltözködés(nem márka), stílus számít nekem. Szerintem kifejezetten szexi, ha a férfiak puha hasán feszül kicsit az ing. KICSIT! A legtöbb nőnek nem kell kockás has.
47-es örjönghetsz nyugodtan, de gondolj csak bele ez hogy hangzik:
"29 éves lány" - Kicsit természetellenes nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!