Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, akkor is kapásból elutasítotok egy 40 fölötti férfit ha így néz ki? (képek)
Mennyire fiatal? 20 eves? En visszautasitottam. Egyszeruen mert oregebb a kulseje.a bore, szaga,arccsont szerkezete nem olyan, mint egy korabeli srace, hiaba megfelel a sztenderdnek. De vannak akik kifejezetten ilyen erett kinezeture buknak, foleg ha boss es van zseton is.
Igy nez ki par korabeli par egyutt:
De mindig lesz mindenfele no, akinek jo a 20 evvel idosebb is. Nem linkelek, celebvilag. Ezen keves csajert megy a verseny 18-60 eves korig hogy kikapjanak egyet. Pedig nem ertem, miert nem jo nekik ez
Nem utasítanám el, de az én véleményem csak félig-meddig mérvadó, ugyanis mindig vonzódtam a nálam jóval idősebb férfiakhoz. Olyanokhoz is, akik a képen szereplő férfinál idősebbek és kevésbé néznek ki jól.
22N
Számomra a jelenleg 83 éves Terence Hill is egy külsőleg vonzó jellem és a negyvenesek között is bőven akadnak kifejezetten jóképű férfiak, de nálam ugyanúgy nem lenne esélyük, mert nekem ez a korkülönbség egyszerűen túl nagy lenne, ez pedig felülírja a külsőt, hiszen a korombeliek között is bőven vannak vonzó emberek.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!