Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért nem szexelnek?
Valódi ok: Sötétek, buták és valószínűleg mentálisan sem épek.
Szerintük az ok: Az infláció, a sok külföldi betelepülése, az alfák, az állam amiért nem intéz nekik nőt, a nők amiért alanyi jogon nem adják magukat oda nekik.. Mi van még? Az elképesztő mennyiségű férfitöbblet.
Egyéb kérdés?
1
A női hipergámiát ki ne felejtsük.
Ezt már megválaszoltam.
"Sötétek, buták"
Ehhez a lépéshez kell egy bizonyos intelligencia szint és önismeret. Ez maximálisan hiányzik belőlük. Alapból aki magát "incelnek" titulálja az valószínűleg az élet más területén és gyökér.
Ez egyébként szerintem egy tipikus feltűnési viszketegség számukra, mert így legalább egy apró figyelmet kapnak a társadalom azon részétől akik számára bosszantó magatartást folytatnak. Például szerintem nem sokan mennek el olyan mellett, ha elkezdi a nőket szidalmazni valaki vagy ostobaságokat böfögni. Így megkapja azt a figyelmet ami alapvetően hiányzik neki. Még akkor is, ha negatív és elítélt figyelem vagy vélemény ez.
Alapból aki magát "incelnek" titulálja az valószínűleg az élet más területén és gyökér.
én ismerek diplimás inceleket akik elvileg nagyo okosak de közbe meg mégse volt csajuk soha vagy hogy érted hogy gyökerek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!