Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 F incelnek segítsünk gyakorirosok nőt találni, vélemény?
Én is ugrottam az ilyen kérdésekre az utóbbi napokban és van munkám, dolgozom, nem tartanak el. Nem értem az összefüggést. Mondd már el, valójában most mi fáj neked? Ki bántott?? Mert szívesen meghallgatunk :)
Nagyon gyenge troll vagy.
49
Értsd már meg, hogy nem ugyanazok az emberek vagyunk, basszus... :D
Nézd meg a 45-ös választ. Négy és fél pipás hozzászóló, és hárman értékelték is. Az egyik én voltam, de a másik kettő, illetve a válaszoló nem.
Mondjuk én baromi jól szórakozom rajtad, ezért is látogatom gyakran az oldalt🤣
Azt látom gyakran. Írtam már ide kérdést többet, különböző időpontokban. Te írtál rá szinte egyből.
Rólad is sokat elmond kérdező, hogy húsvét vasárnap ilyen kérdések kiírásával foglalkozol...
Rólad is sokat elmond, hogy húsvét vasárnap itt írogatsz.
#54: nincs.
Na takarodjál!! Majd a lányok eldöntik te troll.
Mindegy. Befejeztem. Érdemleges megjegyzés nincs szokás szerint ezen az oldalon. Csak az a négy és fél pipás írkál a hülyeséget.
Viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!