Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 F incelnek segítsünk gyakorirosok nőt találni, vélemény?
37
"Tudod, nem mindenki olyan mint te, hogy egész nap csak a gyakori kérdéseken írkál."
Mondod ezt te. :D
#31-es te hol látsz amúgy csillagokat??
4 és fél pipa, lényegtelen. Néztem a korábbi válaszod. Nő vagy, gondolom most eltart a pasid. Neked meg semmi dolgod nincs, annyira unatkozol, hogy egész nap itt vagy.
Mondod ezt te. :D
Fejezd már be te szerencsétlen eltartott, unatkozó nő. Bármelyik időpontban kerül ki ide inceles kérdés, mindig te írsz rá egyből.
Tekintve, hogy összesen 10 féle hasznossága lehet a válaszaidnak (a pipák alapján), a Gyakorinak viszont több, mint egymillió felhasználója van, viszonlyag logikus, hogy több ember rendelkezik ugyanannyi számú pipával. De ennyit magadtól is kilogikázhattál volna.
Fejezd be, értem nem kell dolgoznod. Ennek ellenére találhatnál jobb hobbit mint a gyakori kérdések társkereső részén írogatni egész nap.
De ne csesszél már fel agyilag minket ember, te is ugyan ezt csinálod! Fogadd már el, hogy nincs igazad és lépj tovább.
Mondjuk én baromi jól szórakozom rajtad, ezért is látogatom gyakran az oldalt🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!