Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 F incelnek segítsünk gyakorirosok nőt találni, vélemény?
Látom te lúzer vagy, és neked az.
Mondja ezt az egy pipás, akit mindenki lepontoz mert olyan értelmeseket ír.
aha ez ilyen egyszerű xd
Nem kell vele foglalkozni. Tipikus nő. Dumál a terápiáról, viszont ha ronda meg szegény a pasi akkor a kutyának nem kell. Ilyenek a nők, bort isznak és vízet prédikálnak.
Ma 11:32
Mi? Egyrészt itt pipák vannak nem csillagok. Másrészt másoknak is van ugyanennyi értékelése, nem csak nekem. Harmadrészt, nem szoktam írni inceles kérdések alá meg nagyon sehova, nem tudom kivel keversz.
Tegyél ellene. Férfiként mondom, te vagy a hibás. Tedd az életed rendbe, állj máshogy a dolgokhoz, és van plasztikai sebész is ha ronda vagy. Ha kapcsolatot akarsz és nincs, akkor nyilván nem vagy kész még rá. Más dolgokkal kell előbb foglalkoznod.
Te hülye vagy mint egy majom.
Plasztikai sebész hogyan csinál egy ilyen embert:
Egy ilyenből:
#76: a második fickón egyértelműen látszik, hogy értelmi fogyatékos.
Ezek az itt önsajnáló inceleknek nincs ilyen betegségük.
76
Nyilván sehogy, de gondolom te is tudod, hogy a párkapcsolatban élő férfiak döntő többsége nem néz ki olyan jól, mint az első képen szereplő pali.
Viszont a második képen levő srác egyáltalán nem vészes. Ha lefogyna, venne valami kevésbé ultraciki pólót, és találna egy szemüveget, ami az ő mérete, akkor egy teljesen elfogadható pár lenne. (Nyilván a személyiségét nem ismerem, de most csak a külsőről beszélünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!