Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtetek meg mostanában valakivel innen Gyakoriról?
Még január elején, egy 20as csajszival, meg egy 40es nővel.
Mindkettejükkel más platformon tartjuk a kapcsolatot, napi szinten.
Mostanság inkább nem írok rá senkire itt.
Nekem is írhatnak a hölgyek.
85/F
Sok lánnyal beszélgettem itt, leginkább hosszas beszélgetések voltak ezek, regény formátumú levelek. Vannak akikkel jóban vagyok és facen is jelöltük egymást, illetve beszélgetünk rendszeresen messengeren, szimplán csak a beszélgetés élvezete miatt, nem kell sokat a dologba látni.
Volt olyan is, akivel ismerkedés céljából, részemről nem volt meg a +szimpátia élőben, így inkább ebben a tekintetben nem erőltettük a dolgot, ennek ellenére nincsen köztünk rossz viszony, eléggé intelligensek vagyunk mindketten ahhoz, hogy értsük azt, hogy nem volt meg köztünk élőben a kémia, ettől még a társalgásra ez nem nyomta rá a bélyeget.
Pozitív csalódás az, hogy a beszélgetőpartnereimmel kapcsolatosan az,hogy nem változtak a gondolataik élőben, mint chaten. Tehát a kommunikáció az élőben is életképes volt.
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!