Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol és mikor ismerkedtetek meg párotokkal?
7,5 evvel ezelott egy kozos ismeros facebook posztja alatt kezdtunk kommentelni. Ra par napra talalkoztunk, es ezutan a talalkozo utan kb 1,5-2 hettel lenyegeben hozza koltoztem. Azota is egyutt :) elso pillanattol kezdve olyan, mintha ezer eve ismernenk egymast.
33N 45F
2,5 Eve, egy hosszabb udulesen, egy tancos esten, felkert tancolni, eleinte ugy gondoltam, mindketten laza flortnek gondoljuk az egeszet, de aztan ledobbentem, mikor tobbet akart. Eleinte vonakodtam tole, mert bar baromi szexi volt es izzott koztunk a levego, nem gondoltam hogy osszeillunk, de aztan rajottem, hogy felreismertem ot, es minel jobban megismertem, annal jobban beleszerettem es a mai napig racsodalkozok, mennyi jot es szepet hozott az eletembe, es hogy hogy hagyhattam majdnem kicsuszni a kezeim kozul.
Szoval a kolcsonos vonzalom volt az oka hogy jarni kezdtunk, a koztunk levo 150km sem tantoritott el. Egy ev utan osszekoltoztunk,Mahoz ket het mulva pedig osszehazasodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!