Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismerkedtetek meg párotokkal? Azóta milyen az életetek?
Unokatestvérem gimis ballagásán ismerkedtünk meg, és utána randizni kezdtünk. Három év után voltak vitáink, így sajnos szakított velem, de egy hónapra rá találkoztunk, megbeszéltük. Azt mondta, próbáljuk meg újra. Azóta együtt vagyunk megint, és azóta minden tökéletes. Szóval ha azt az egy hónapos szünetet nem nézzük, pár hónap múlva négy éve leszünk együtt.
20N
Munka kapcsán, egy közös projekt során.
Immár 14 éve.
Jó a kapcsolatunk, bár ilyen sok év alatt, azért volt már pár hullámvölgy. De eddig mindig sikerült megoldani a problémákat.
Ugyanott dolgoztunk. Mindig nyomult, én lepattintottam, végül már nem bírtam neki ellenállni és egy szexkapcsolatba bonyolódtam vele. 2015 őszén vallott szerelmet, azóta együtt vagyunk.
Hogy milyen az életünk? Néha kicsit nehéz, de szerintem nagyon ragaszkodunk egymáshoz és ez minden problémát felülír.
Osztálytársak voltunk. 6 éve együtt vagyunk, 2018 januárjában lesz az esküvő. Kb 2 éve teljesen gondmentes a kapcsolatunk, előtte volt pár hullámvölgy.
22N
Pénztáros voltam, mérges az egyik "kedves" vevőre, párom volt az áldozat hozzá vágtam a visszajárót, 2 nap múlva visszatért és vissza kaptam a kölcsönt, szintén hozzám vágta a pénzt, döbbenten néztem rá mire ő : -Nem emlékszel? Te is így tettél tegnapelőtt. 3 nap múlva randira hívott.
Idén leszünk 17 éve együtt, 14 éve házasok és 3 gyermek büszke szülei.
Egy haveromnál ismertem meg, egy péntek este ő is épp átment iszogatni és beszélgetni, mikor én is ott voltam. Épp tegnap volt az első évfordulónk, kb 2 év haverság után jöttünk össze szilveszter hajnalban házibuliban.
Az életünk azóta párkapcsolati téren tökéletes, a legnagyobb "veszekedésünk" eddig abból volt, hogy ki vezessen hazafele bevásárlás után. Az életünk más részein természetesen vannak problémák, de sokat jelent, hogy mi ilyen jól megvagyunk, és támogatjuk egymást.
Jókai klubban volt ír történelemről előadás, utána táncház. Ott ismertem meg, táncoltunk. Rá egy évre eljegyeztem, majd újabb egy év után megkértem a kezét. Vannak hullamvölgyek, de sokkal nagyobb a szeretet, amelynek gyümölcse három gyerek.
44 F
Tancosno voltam,o pedig pincer,sokszor probalkozott,randit akart kerni,en mindig lepattintottam,aztan a szulinapomon reszeg voltam,es a vegen marcsak en voltam a barban meg o,vegul kacerkodtam vele,es megcsokoltam aztan hazamentem. O levolt dobbenve,de masnap igent mondtam neki a randira. Randizgattunk,stb. Aztan vegul 2 es fel evig jartunk,majd eljegyzett,majd megkerte a kezemet,4eves kaocsolatunk utan nemreg volt az eskuvonk Olaszorszagban dec 22.en tavaly
O olasz egyebkent,a vilag legjob embere,eletem nagy szerelme,vannak es voltak vitaink,de mindig sikerult megbeszelni es rendbehozni megoldani a problemainkat.
Mar nem dolgozunk az elozo munkankban,nyitottunk egy sajat kis kavezot ketten.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!