Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mesélnétek arról, hogy válás...

Mesélnétek arról, hogy válás után hogyan ismerkedtetek meg az új párotokkal? A gyerek/ek/ mennyi idősek voltak, és ők hogyan fogadták az "új" társat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 09:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%

gyerekkel egy pasinak se kell egy nő sem,ha igen akkor papucs béna.

18/L

2010. máj. 12. 09:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne beszélj hülyeségeket. Ez nem igaz. Anyukám elvált talált társat. Én nehezen fogadtam mind két szülő új választottját, de azért el lehet idővel viselni.

Ne add fel!

2010. máj. 12. 09:56
 3/19 A kérdező kommentje:
09.53-as. Igyekezz jól választani, mert ha rosszul választassz, életed végéig árulhatod a petrezselymet.
2010. máj. 12. 10:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Második férjemmel mikor megismerkedtem, a lányaim 9,10 évesek voltak. Mostani harmadik (remélem utolsó:) férjemmel mikor megismerkedtem, a gyerekek 14,15 évesek voltak. Az előzőt eleinte szerették, jól, vidáman megvoltunk, de ahogy kamaszodtak, egyre több volt köztük a vita, végén utálták egymást, ezért is ment tönkre a kapcsolat. Mostanit elfogadják, nem lehet nem elfogadni, mert szeret minket, gondoskodik róluk is, mintha sajátjuk lenne, megkapjuk tőle azt a biztonságot, amire egy családnak szükség van, úgy érzem minden tökéletes, de még csak 3 éve vagyunk ebben a felállásban. Közben a lányok már kinőtték a rettenetes kamaszkort, kicsit könyebb is velük. Egyáltalán nem nehezebb gyerekes anyáknak ismerkedni szerintem, nekem nem volt ilyen probléma. Mivel kevés volt az időm, interneten ismerkedtem.
2010. máj. 12. 10:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

az első gondolom a nevelőapjáról beszél, aki egy béna papucs :)

18 éves vagy és már általánosítasz? Nagy hiba.

6/19 anonim ***** válasza:
16%

Mi van? Fáj,hogy gyerekkel csak egy fogyinak fogsz kelleni?

Nincs gyerekem,de ha lesz akkor tenni fogok róla,hogy az apja ne lépjen le:) Na pás.

7/19 anonim ***** válasza:
37%
Nincs nevelő apám szüleim együtt vannak.
2010. máj. 12. 10:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg épp az a tapasztalatom, hogy kelendőbbek az elvált anyukák GYEREKKEL!De tényleg!

Sok ismerősöm kisgyerekkel könnyebben talált társat, az uj "apuka"éppugy imádta a piciket,mintha a sajátja lenne.

Elvált apuka gyerekkel felállás szintén nyerő!Az emberek máshogy fordulnak egy gyerekes elvált szülőhöz,mert tudják, ő már bizonyitott,tud gondoskodni családról, szóval más a megitélése.

Irom ezt azért, mert nekem, mint gyerektelennek sajnos rengeteg ilyen tapasztalatom van/volt eddig.Mikor rákérdeztek, van e családom,és nemet mondtam,láttam a reakcióból, hogy ezzel le is zárta a komoly kapcsolat témát velem kapcsolatban.

Egyszóval: gyerekkel több az esély!(szerintem..)

2010. máj. 12. 10:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

10:04 ismét

Ja azt elfelejtettem megirni, hogy egy ember fogadott csak el igy,gyerek nélkü. Ő ma már a férjem.

40/N

2010. máj. 12. 10:07
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

9:53!

Te normális vagy?Lány létedre ilyet mondani?Tudod,meglehet h az életben kapsz még pár jó nagy pofont.Talán egyedül maradsz 1,2 gyerekkel!!!!Akkor is így fogod gondolni?Elég vacak érzés lenne szembesülni a fenti kijelentéseddel,nem?

De ez úgy baromság ahogy van!!!!És igen,az anyukák kelendőek.Nekem is van egy gyerekem,de tudod soha nem félnék attól h egyedül maradok.Hozzáállás kérdése.Mind a 20 ujjamra találnék pasit:P

2010. máj. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!