Mesélnétek arról, hogy válás után hogyan ismerkedtetek meg az új párotokkal? A gyerek/ek/ mennyi idősek voltak, és ők hogyan fogadták az "új" társat?
gyerekkel egy pasinak se kell egy nő sem,ha igen akkor papucs béna.
18/L
Ne beszélj hülyeségeket. Ez nem igaz. Anyukám elvált talált társat. Én nehezen fogadtam mind két szülő új választottját, de azért el lehet idővel viselni.
Ne add fel!
az első gondolom a nevelőapjáról beszél, aki egy béna papucs :)
18 éves vagy és már általánosítasz? Nagy hiba.
Mi van? Fáj,hogy gyerekkel csak egy fogyinak fogsz kelleni?
Nincs gyerekem,de ha lesz akkor tenni fogok róla,hogy az apja ne lépjen le:) Na pás.
Nekem meg épp az a tapasztalatom, hogy kelendőbbek az elvált anyukák GYEREKKEL!De tényleg!
Sok ismerősöm kisgyerekkel könnyebben talált társat, az uj "apuka"éppugy imádta a piciket,mintha a sajátja lenne.
Elvált apuka gyerekkel felállás szintén nyerő!Az emberek máshogy fordulnak egy gyerekes elvált szülőhöz,mert tudják, ő már bizonyitott,tud gondoskodni családról, szóval más a megitélése.
Irom ezt azért, mert nekem, mint gyerektelennek sajnos rengeteg ilyen tapasztalatom van/volt eddig.Mikor rákérdeztek, van e családom,és nemet mondtam,láttam a reakcióból, hogy ezzel le is zárta a komoly kapcsolat témát velem kapcsolatban.
Egyszóval: gyerekkel több az esély!(szerintem..)
10:04 ismét
Ja azt elfelejtettem megirni, hogy egy ember fogadott csak el igy,gyerek nélkü. Ő ma már a férjem.
40/N
9:53!
Te normális vagy?Lány létedre ilyet mondani?Tudod,meglehet h az életben kapsz még pár jó nagy pofont.Talán egyedül maradsz 1,2 gyerekkel!!!!Akkor is így fogod gondolni?Elég vacak érzés lenne szembesülni a fenti kijelentéseddel,nem?
De ez úgy baromság ahogy van!!!!És igen,az anyukák kelendőek.Nekem is van egy gyerekem,de tudod soha nem félnék attól h egyedül maradok.Hozzáállás kérdése.Mind a 20 ujjamra találnék pasit:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!