Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mesélnétek arról, hogy válás...

Mesélnétek arról, hogy válás után hogyan ismerkedtetek meg az új párotokkal? A gyerek/ek/ mennyi idősek voltak, és ők hogyan fogadták az "új" társat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 09:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%

Aha szóval egy fiatal szép gyerektelen lány

Meg egy egy anyuka

Hát nem is tudom nehéz döntés biztos.

20-28 év közötti férfi ismeröseim hallani sem akarnak olyan nőről akinek van gyereke.Persze most mást írtok mert van gyereketek,de ez nem így van.Na minden jót anyukák.

2010. máj. 12. 10:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10:15!

Más megközelítésből:fiatal,szép,butácska,felelőtlen huszonéves lány?Vagy szép,érett gondolkodású,felelősségtudó huszon-harmincéves anya?Tényleg nehéz döntés.

Én ettől fix h nem tartanék h egyedül maradok a gyerekkel!!!!

2010. máj. 12. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

bocs, én még csak most ismerkedem, de felháborított a kis fruska álláspontja, 26 éves vagyok és mikor előjön h van egy fiam akkor mindenki csak gratulál, nem vagyok egy lestrapált vén tyúk, egyszerűen csak rosszul döntöttem, nem a férjem hagyott el, én küldtem el, mert a méltóságom azt kívánta még gyerekkel is.....és sokan vannak az én helyzetemben

Nekem is az a tapasztalatom, h bizonyos embereknél pozitívum, h van egy gyerekem, nem a diszkós ismerkedéseknék persze, benzinkutast én is koptattam már le úgy h hátul ül a fiam...:)....

Mi egy csomag vagyunk és ha jön az igazi el fog fogadni minket, sőt sajátjaként fogja szeretni a fiamat ebben biztos vagyok és ezt kívánom neked is!

2010. máj. 12. 10:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

10:15

Tudod a fiatalság mulandó.

Szerinted egy nő idősebb korban már nem lehet csinos, kívánatos? Fiatal vagyok még, a 30-at sem töltöttem be, gyerekkel, férjjel. De, ha valamiért egyedül maradnék biztos vagyok benne, hogy találnék normális férfit magamnak (nem csak egy papucsot, bár nekem belefér, hogy irányítsak egy férfit, mert nem alkuszom, nem leszek senki bólogatós libája).

És nem a 20-on éves korosztályból kellene kiindulnod, akik még saját gyereket sem akarnak,érthető, hogy másét sem szeretnék egyenlőre nevelni. De egy férfi, és nem kisfiúk, mint akikkel te mászkálsz már másképp gondolkodik. Igazából a te baráti körödben lévő fiúkat minősíti az is, hogy 28 évesen éretlen, buta kis csitrikkel szórakoznak. Lehet most 18 évesen menő vagy, de a haverjaid is pár éven belül megkomolyodnak, megállapodnak. Te meg ott maradsz majd egyedül, mert csak egy sötét, felszínes liba vagy, aki addigra már öreg is lesz, hisz az ilyen menő csávóknak a fiatal pipihusi kell.

2010. máj. 12. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

10:47!

Szerintem 10:15 fiú :D:D Bár annál szánalmasabb.

2010. máj. 12. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyiféle élethelyzet van, nem nagyon lehet általánosítani, és kedves gyermektelen lány, még az is lehet, hogy egy idő után ugyan nem akkar elhagyni a gyermeked apja, hanem te ábrándulsz ki, vagy szeretsz bele másba. Örök szerelmek a mesékben vannak, az élet kompromisszumokról szól és elfogadásról.

Környezetemben úgy látom, a gyermekes anyukák fiatal férfiaknál kétségkívül "kiesnek a körön", de ez nem is baj, nincs meg még az a felelősségérzetük a legtöbbször, ami akár saját gyerekhez is szükséges lenne. Később viszont pont az merül fel egy érettebb férfi fejében, miért nincs még egy késő harmincas nőnek gyermeke, senkinek nem kellett, senkivel se jött ki?..

Persze az egész nem ilyen tudatos, és ha van szikra, vonzalom, szerelem, ott a gyermek nem akadály, nekem sem volt az a második házasságomban, és előtte sem.

2010. máj. 12. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám az első féjétől való elválása napján ismerte meg apámat :D

Anyám elment egy kávézóba (a barátnője a pultos) ugye tök ideges volt mert azelőtt 1 órával vált, erre apám odament hozzá, hogy nagyon tetszel nekem:D

Anyám jol elküldte a sunyiba hogy ma vált el és haggya békén, nem akar most kapcsolatot... de végül mégiscsak 20 éves házasság lett belőle és 2 gyerek!

2010. máj. 12. 10:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Te kedves 70 %-os teremtés! Gratulálok a szüleidnek, hogy ilyen frappáns leánykát neveltek belőled. Maradj ilyen még hosszú évekig.
2010. máj. 12. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló. Én nagyon-nagyon ritkán szoktam ezen az oldalon beszólni, mert nem ez a stílusom, de te ritka nagy hülye vagy, süllyedj el.
2010. máj. 12. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!