Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt rajtam kívül volcelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt rajtam kívül volcelek?

Figyelt kérdés

(Volcel = voluntarily celibate. Hasonló az incelhez, csak önszántából cölibát.)

Úgy alakult, hogy lett volna annak idején esélyem barátnőre, kb. 5 különböző lánnyal, de ezek ilyen nagyon alja, 3/10-es dagi rondaságok voltak, és én inkább leráztam őket, mert azt hittem, hogy idővel jut majd nekem is 5/10-es vagy magasabb szexuális értékű lány. Hát nem jutott, aztán én meg szűzen maradtam.

Ma már egy picit bánom, de akkoriban nem akartam, hogy a szüzességemet undorító nővel veszítsem el. Aztán most már a 20-as éveim végén vagyok és valószínűleg szűzen fogok meghalni. Szerintetek hülye voltam?

2022. ápr. 16. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Én undorító lánnyal veszítettem el és kis túlzással azóta is rémálmaim vannak tőle, szóval ezt ne bánjad.
2022. ápr. 16. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ötből nulla. Szerinted?
2022. ápr. 16. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Én is ebben a helyzetben vagyok, viszont én úgy gondolom, egyáltalán nem vagyunk volcelek; nem mi döntöttük el, hogy aggszüzek akarunk lenni, az élet hozta így. Egyébként én arra jutottam, hogy semmivel nem lett volna jobb, mint a kezemmel, tekintve, hogy a szó szoros értelmében véve undorodtam volna ezektől a nőktől. (Mielőtt nekem esne valaki az obligát lepontozáson túlmenően: nyilván nem emberként, hanem testileg, ami bőven elég is.) Akkor lettél volna hülye, ha belemész egy ilyen... eh... "kapcsolatba", már feltételezve, hogy egyáltalán felállt volna, amit elvből ki is zárhatunk.
2022. ápr. 16. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Sehol sincsenek volcelek, leszámítva egy -két hagyományos országot, mint például afganisztán.
2022. ápr. 16. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
A papok?
2022. ápr. 16. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Hát volcel csak akkor lennél ha a 10/5+os lányokat is elhajtottad volna, így csak egy sima kis incel maradtál, ráadásul egy choosingbeggar is 🤷🏻‍♀️
2022. ápr. 16. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha legalább nikecell lennél, akkor jól szigetelnél. :D
2022. ápr. 16. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7.

"Duracell" vagy csak simán Cell a Dragon Ball Z-ből. Vagy Cellavy Marcell Izidor, egy régebbi énekes-előadó a youtubeon

2022. ápr. 16. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
20-as éveid végén? Fiatal vagy még hogy azt mond magadnak hogy nem lesz barátnőd. A szerelem amúgy sem korhoz kötött.
2022. ápr. 16. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
22%

"lett volna annak idején esélyem barátnőre, kb. 5 különböző lánnyal, de ezek ilyen nagyon alja, 3/10-es dagi rondaságok voltak"

Nalam is hasonlo a szitu, de nekem nem 5, hanem 2.

37F incel

2022. ápr. 16. 23:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!