Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rajtam kívül volcelek?
(Volcel = voluntarily celibate. Hasonló az incelhez, csak önszántából cölibát.)
Úgy alakult, hogy lett volna annak idején esélyem barátnőre, kb. 5 különböző lánnyal, de ezek ilyen nagyon alja, 3/10-es dagi rondaságok voltak, és én inkább leráztam őket, mert azt hittem, hogy idővel jut majd nekem is 5/10-es vagy magasabb szexuális értékű lány. Hát nem jutott, aztán én meg szűzen maradtam.
Ma már egy picit bánom, de akkoriban nem akartam, hogy a szüzességemet undorító nővel veszítsem el. Aztán most már a 20-as éveim végén vagyok és valószínűleg szűzen fogok meghalni. Szerintetek hülye voltam?
Szerintem igazad van, és jól tetted, hogy nem adtad alább. Az első emlékezetes, legyen már egy olyan nővel, akihez valamilyen szinten legalább vonzódsz szexuálisan.
Én félig-meddig volcel vagyok (köszi a fogalmat, nem tudtam, hogy van ilyen), bár már nem vagyok szűz, és éltem is párkapcsolatban, rájöttem, hogy nem nekem való dolog, túl nagyra értékelem a személyes szabadságom, és nem szeretek otthon is folyamatosan alkalmazkodni valakihez. Az egyéjszakások nem az én világom, és ha választanom kell, hogy lemondok a csendről, békéről, nyugalomról, meg arról hogy azt csinálok, amit akarok, akkor, amikor akarom, vagy lemondok a szexről, akkor százszor inkább mellőzöm a szexet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!