Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, adnátok ilyen testel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, adnátok ilyen testel és bruttó 400e-es fizuval?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 16. 09:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
92%
Jelentve.
2022. ápr. 16. 12:10
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem az előző vagyok, azóta kommentelt valaki. Egyébként akik azt írták, hogy javíts a bőrödön nekik üzenem, hogy szteroidok mellett aki arra hajlamos az eléggé pattanásosodik. Egyszóval talán nem is tudna rendezett bőrt kialakítani a kérdező.
2022. ápr. 16. 12:11
 33/48 anonim ***** válasza:
73%
Fúj, mi ez a bőr? Kb mintha leprás lenne, meg a szoli is nagyon gáz. A csávó menjen bőrgyógyászhoz, mert én nagyon igyekeztem soha nem felszínesnek lenni és nem csak a külsőt nézni, de ilyen bőrű faszival még én sem jöttem volna össze. Undorító lehet hozzáérni.
2022. ápr. 16. 12:45
 34/48 anonim válasza:
86%

Azért ezt bőven ellehetett volna kox nélkül is érni ha jársz rendesen edzeni és normális eszel.

Emiatt totál fölösleges volt tönkre tenni a bőröd és az egészségedet.

2022. ápr. 16. 13:01
 35/48 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is az első gondolatom a bőrgyógyász volt.

A második meg az, hogy lehet velem van a baj, de szerintem mintha aránytalan lenne az egész vállad/karod. Fura. Nekem nem igazán jön be.

A bruttó 400 nettót meg hagyjuk, az nem egy kiemelkedően magas fizetés egyáltalán, nekem nettóban magasabb a fizum ennél, és még erre sem verném magam a helyedben, na.

2022. ápr. 16. 13:02
 36/48 anonim válasza:
92%

400 bruttóból medencés kertes ház mi és szapulod a lakótelepi panelosokat?

Azt tedd már azért akkor oda hogy még anyáddal élsz...

2022. ápr. 16. 13:27
 37/48 moozygoo ***** válasza:
83%
nagyon csúnya a bőröd, sokat segítene ha leállnál a nem túl minőségi szteroidokkal mert ez annak az egyik mellékhatása
2022. ápr. 16. 13:42
 38/48 anonim ***** válasza:
23%
"Nem, egyreszt a normalis testalkat jon be, nem a felfujt gyurma, masreszt nekem 500 a bruttom es meg az sem olyan hu de sok penz, aki 400-ra veri magat, " Most komolyan !!! Hol felfújt neked ez a srác?? Szálkás normál kajával és edzéssel elérhető szint amiben van sok munka , energia és megtartoztatás!! A másik sehol nem vagánykodott a fizujával csak távpontként azt is bele írta, mivel manapság szeretik tudni a nők ki hogyan áll keresetileg. Ennyi megkeseredett embert látni hihetetlen.. Még azt is beleképzelitek és negatív kritikát alkottok amiről nem is írt.
2022. ápr. 16. 14:47
 39/48 anonim válasza:
89%

Te ki a tököm vagy, és mi a francért lopod a páromnak a képeit ilyen célú kérdésekre??!

Hogy jössz te ahhoz, hogy más képeit lelopd és visszaélj velük??!

Nagyon ajánlom azonnal szedd le, mert ő egy tisztességes férfi és meggyalázod a hírnevét!

Rosszindulatúaknak pedig jelezném, hogy nem szed semmilyen szert, nem kokszol, hanem 6-7 év alatt tisztán izmosodott fel étrenddel 70 kilóról! Gyerekkora óta ilyen a bőre, orvosról orvosra jár, nincs megoldás csak a szteroidos krém, de azt sem lehet állandóan szedni, mert tönkre megy az egészsége, a belei.

MINDENKINEK JELEZNÉM EZT A KÉRDÉST NEM A BARÁTOM TETTE FEL HANEM VALAMI SUTTYÓ, AKI LE AKARJA ŐT JÁRATNI. GERGŐ A LEGSZERÉNYEBB EMBER, AKIT VALAHA ISMERTEM ÉS EGÉSZ ÉLETÉBEN BÁNTOTTÁK! NEM ÉRDEMLI MEG.

Köszönöm a megértést, Zsanett

2022. ápr. 16. 15:02
 40/48 anonim válasza:
82%

Te ki a tököm vagy, és mi a francért lopod a páromnak a képeit ilyen célú kérdésekre??!

Hogy jössz te ahhoz, hogy más képeit lelopd és visszaélj velük??!

Nagyon ajánlom azonnal szedd le, mert ő egy tisztességes férfi és meggyalázod a hírnevét!

Rosszindulatúaknak pedig jelezném, hogy nem szed semmilyen szert, nem kokszol, hanem 6-7 év alatt tisztán izmosodott fel étrenddel 70 kilóról! Gyerekkora óta ilyen a bőre, orvosról orvosra jár, nincs megoldás csak a szteroidos krém, de azt sem lehet állandóan szedni, mert tönkre megy az egészsége, a belei.

MINDENKINEK JELEZNÉM EZT A KÉRDÉST NEM A BARÁTOM TETTE FEL HANEM VALAMI SUTTYÓ, AKI LE AKARJA ŐT JÁRATNI. GERGŐ A LEGSZERÉNYEBB EMBER, AKIT VALAHA ISMERTEM ÉS EGÉSZ ÉLETÉBEN BÁNTOTTÁK! NEM ÉRDEMLI MEG.

KÉRLEK MINDENKI JELENTSE!

Köszönöm a megértést, Zsanett

2022. ápr. 16. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!