Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, adnátok ilyen testel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, adnátok ilyen testel és bruttó 400e-es fizuval?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 16. 09:03
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
#10-es😂😂😂😂
2022. ápr. 16. 11:17
 22/48 A kérdező kommentje:

10-es küldjél magadról arc nélküli képet.

Ide a rozsdásbökőt hogy dagadt vagy és csak azért cirkuszolsz itt mert életben nem lesz ilyen faxid kis csillag ;)

2022. ápr. 16. 11:23
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

És neked mi a f*sz közöd van ahhoz, hogy ő hogy néz ki? Te kértél véleményt magadról, nem ő magáról.

Pofára estél, fogadd el.

2022. ápr. 16. 11:26
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Jaja. Attól még hogy nem nézel ki jól, mit számít hogy más hogy néz ki? xD

És ha foga sincs, nem változtat a rólad alkotott véleményeken :D

2022. ápr. 16. 11:31
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Én 49 kiló vagyok, bár nem tudom, ez miért releváns, de ugyanaz a véleményem, mint a 10-esnek. A 400 bruttó egyáltalán nem sok, és az a tény, hogy a kigyúrt testeddel meg a csak szerinted sok pénzeddel akarsz nőt fogni, már eleve nem sok észt feltételez. A ronda, kezeletlen bőröd, a stílusod, illetve a pongyola helyesírásod pedig pláne árulkodik az igénytelenségedről.
2022. ápr. 16. 11:56
 26/48 anonim ***** válasza:
97%

A bruttó 400K nem nagy fizetés. Ha van mellette lakásod akkor elég hogy fenntartsd magad, de ahhoz hogy aranyásó csitriket fogj édeskevés.

A tested jó, de szerintem bármilyen korosztályú, nemű és adottságú embernél alap hogy odafigyel magára. Világéletemben sportoltam, ugyan nincs egy kiemelkedően jó testem, de számomra az hogy a párom is sportol (emiatt ugye néz is ki valahogy) a nulladik pont, nem pedig extra.

A bőrödet tényleg ápolhatnád, mert nem az egészség ragyog rólad, bár ha olyan adottság amivel nem tudsz mit kezdeni, az sem akkora probléma.

Nem hallottunk arról hogy jó vagy-e az ágyban, bár ilyen egóval biztos szexisten vagy (szerinted).

Viszont ami a legfontosabb, hogy szeretném ha a párom szellemileg is partner lenne. Nem érdekel ha vízszerelő vagy idegsebész, egy egyszerű beteghordó vagy NASA mérnök. A gondolkodása, ambíciói legyenek az enyémhez hasonlók, ami a te értékrendedet látva eléggé probléma nálad.

Tök jó hogy jársz edzeni, de egy érdekes, humoros, szórakoztató, intelligens, pozitív értékrendű embernél nagyobb kincs nem létezik.

2022. ápr. 16. 11:58
 27/48 anonim ***** válasza:
95%
Ez te vagy a képen?
2022. ápr. 16. 12:04
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért látványos, hogy szteroidot használsz kérdező, ha te vagy a képen. 25F
2022. ápr. 16. 12:07
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

Ez az undorító, hogy annyira egy szánalmas f.asz tarisznya vagy ,hogy arra sem vagy képes, hogy felvállad magad!!!!!

A képen a barátnőm párja van és te lopkodod idegen emberek képeit te szánalmas féreg????!!!!!!!

És ez már nem az első, hogy ki rakod ezt a képet a srácról itt!!!!!

Nagyon kemény vagy a lopott képekkel....

2022. ápr. 16. 12:07
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
A pattanásokra gondoltam, előző vagyok.
2022. ápr. 16. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!