Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, adnátok ilyen testel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, adnátok ilyen testel és bruttó 400e-es fizuval?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 16. 09:03
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Gratulálok, sokra mész a fizuddal ha egy ilyen terebélyes törtető irodai borzalom nő vagy. :D

Ja meg ha lakótelepen laksz panelba. :D

2022. ápr. 16. 09:46
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból de a bőröddel tenyleg kezdhetnel valamit igy nagyon csunya
2022. ápr. 16. 09:48
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyász. Én is leírom, mert nagyon sokat ront az összképen.
2022. ápr. 16. 09:50
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyreszt a normalis testalkat jon be, nem a felfujt gyurma, masreszt nekem 500 a bruttom es meg az sem olyan hu de sok penz, aki 400-ra veri magat, az nem tudom, hol el, ahol ez sok penznek szamit. (Igen, tudom, masok 150 nettobol elnek, stb.)
2022. ápr. 16. 09:59
 15/48 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon csúnya, piros pottyos a bőröd. Nekem nőként a nettom több, mint a te bruttod, szoval nem kezdenék veled
2022. ápr. 16. 09:59
 16/48 anonim ***** válasza:
75%

A bőrödön tényleg javíts. A bőrgyógyász nem rossz ötlet, de alap dolgok is sokat javítanának rajta. Megfelelő lemosó ezekre a felületekre a bőrtípusodnak megfelelően (nem, a szappan nem jó, mert rajta marad kis rétegben, illetve sokszor túlzottan is szárít), kémiai hámlasztó (bár ezt ősszel kezdd el, mert nyáron csak ront a helyzeten, kivéve a szalicilsav) és gyulladás elleni hatóanyagok. Használj fényvédőt, és ne nagyon napoztasd, mert csak ráncos leszel, illetve hidratálj.

Azt pedig hagyjuk, hogy ha valaki abbahagyja az edzést, akkor "leereszt". Ez csak akkor igaz, ha szteroidozott. Férjem 11 évig kenuzott verseny szinten, még fiatal korában, még mindig izmos. Ma már csak heti 1-2 alkalommal edzeget itthon, bőven elég ahhoz, hogy szinten tartsa magát.

2022. ápr. 16. 10:01
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a fizetés és ez alapján a kép alapján kell igent vagy nemet mondani akkor igen.

Ha hozzá veszi az ember ezeket a gusztustalan kommentjeidet is akkor határozottan nem. Hányinger a stílusod.

2022. ápr. 16. 10:15
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért írtad le a fizudat? Most már dolgoznak a nők is, nem szorulnak rá a pasi pénzére
2022. ápr. 16. 10:33
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen oltást mint amilyet a 10-estől kaptál, rég olvastam itt az oldalon xD
2022. ápr. 16. 10:34
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

:D köszi (10. vagyok)

…és lám, nem is tévedtem nagyot.

“törtető irodai”- ebből, meg a “helyesírásból” azért lejött, hogy emberünk biztosan nem szellemi melót végez- amivel az ég világon semmi baj nem lenne… de a személyeskedő, fröcsögő, tanulatlan stílussal annál több.

Fenntartom én is, mint az itt válaszolók többsége: elhanyagolt, elfertőződésre hajlamos, begyulladt, kezeletlen, cseppet sem igényes bőrrel elég hátborzongató az a gyúrós trikó is :D

…és nem, nem panel… de ha az lenne is, nem értem drága kérdező, mi lenne vele a bajod- a fővárosban már az sincs nagyon 30 millió alatt és emberek milliói, családok százezrei élnek ott és köszönik, gondolom jól megvannak- szóval a 400-as fizudból is lenne mit gyúrni arra is… egyébként meg inkább gyógyszerre költsd tényleg, meg lézeres kezelésre a kráterek eltüntetésére.

Puszi: a nem terebélyes irodai

(dühös, helyesírási hibáktól hemzsegő válasz-őrjöngés indul…3…2…1 :)

2022. ápr. 16. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!