Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire jó ez az "incelkedés"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez az "incelkedés"?

Figyelt kérdés

Már rohadtul bosszant ez az egész incel téma. Aki annak vallja magát, az komolyan meg is érdemli.

Mit vártok ettől az egésztől, mire jó ez? Nem veszitek észre, hogy az emberek csak azt látják, hogy negatívak, életuntak, megkeseredettek vagytok, ezért nem találtok magatok mellé senkit?

Vagy 1-2 csaj lepattintott (akik valószínűleg nem is hozzátok valóak voltak, csak ti láttatok beléjük többet) és már rögtön azt gondoljátok, hogy senkinek nem kelletek? Ezzel a mentalitással nem is fogtok kelleni senkinek, ne csodálkozzatok.

Azt is el kéne fogadni, hogy nem lehet mindenkinek tetszeni. Jómagam, molett,telt csajsziként ezt nagyon is át tudom érezni, de egyszerűen NEM lehetünk mindenkinek az esete, nekem se tetszik mindenki, akinek bejövök.

24/N

2022. ápr. 15. 18:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy névtelen fórum, itt adják ki a felgyülemlett frusztrációt...inkább itt, mint hogy élőben tegyék.
2022. ápr. 15. 18:46
 2/66 A kérdező kommentje:
#1: ez igaz, bár nagyon szívesen elbeszélgetnék élőben egy ilyen emberrel.
2022. ápr. 15. 18:48
 3/66 anonim ***** válasza:
97%

2

Hát, volt hogy már némelyik pofonnal fenyegetőzött, betonba veréssel,erőszakkal, sőt az egyik kérdés alatt szemkinyomással..nem tudom ezek élőben is ilyen tökösek e, de én nem kockáztatnék a helyedben..

2022. ápr. 15. 18:51
 4/66 anonim ***** válasza:
90%
Feltűnési viszketegség.. ha már máshogyan nem foglalkozik velük senki, de főleg a nők nem.
2022. ápr. 15. 18:52
 5/66 anonim ***** válasza:
12%
Te molett nőként hamarabb fogsz találni pasit de pl egy incel pasi nem biztos.
 6/66 anonim ***** válasza:
17%

én incel vagyok

29f

7/66 A kérdező kommentje:

Komolyan? Ez beteges. És mindezt azért, mert más pasinak összejött?

Ha ennyi energiát fektetnének a randizásba, mint amit az önsajnálatba (és ezek szerint agresszióba), rég találtak volna csajt.

2022. ápr. 15. 18:53
 8/66 A kérdező kommentje:

5-ös én nem kételkedem benne, hogy találok párt (akár alkalmi,akár

komoly kapcsolatra)...Ő miért nem fog, mit gondolsz?

6-os: ennek igazán nagyon örülök, de a kérdésem nem ez volt.

2022. ápr. 15. 18:55
 9/66 anonim ***** válasza:
14%
gyere találkozz velem aztán meglátjuk!
2022. ápr. 15. 18:58
 10/66 anonim ***** válasza:
97%

1

Amúgy az érdekelne, hogy az anonim fórumokon az emberek tényleg levezetik-e a feszültséget, vagy épp ellenkezőleg, a hasonlóan elszállt agyú emberek csak felhergelik egymást, és a legtöbbször jogosan arcukba kapott lesújtó kritika pedig tovább radikalizálja őket.

Nem tudom, melyik lehet a valós.

Amúgy én sajnálom az inceleket. Senkit ne tévesszen meg az arrogáns és lekezelő stílus amivel ezek a jóemberek operálnak. Valójában olyan mélyen van az önbecsülésük, hogy már meg sem próbálják fenntartani a minimális emberi tartásnak a látszatát. Nyíltan beismerik, hogy ők nem kellenek senkinek (hiszen az incel szó gyakorlatilag ezt jelenti), ezért pedig az egész világot okolják önmaguk helyett. Ha megcáfolod az ezer sebből vérző narratívájukat, akkor életbe lép valamilyen önvédelmi mechanizmus, és hát a legjobb védekezés ugyebár a támadás.

A konteó hívőkhöz vagy a paranoid skizofrénekhez hasonlóan számukra minden információ és annak az ellentéte is ugyanazt az álláspontot támasztja alá.

Pl.

Azt mondom az egyiknek, hogy jártam már teljesen átlagos férfival.

--> 1. válasz: Az a férfi nem is volt átlagos, csak a nők igényei bla bla bla

Erre azt mondom, hogy tééényleg átlagos volt, viszonylag alacsony, vékony, amolyan szürke egér típus. (Egyébként fantasztikus személyiséggel...)

--> 2. válasz: Örülj, hogy jutott neked átlagos férfi, mert ha már csak ilyenek fanyalodtak rád, akkor olyan bűnronda lehetsz, hogy bla bla bla

Szerintem az lenne a legjobb, ha mindenki ignorálná őket. Egy idő után megunnák a Gyakori teletrollkodását, és egy hobbi után néznének.

2022. ápr. 15. 19:00
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!