Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire jó ez az "incelkedés"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez az "incelkedés"?

Figyelt kérdés

Már rohadtul bosszant ez az egész incel téma. Aki annak vallja magát, az komolyan meg is érdemli.

Mit vártok ettől az egésztől, mire jó ez? Nem veszitek észre, hogy az emberek csak azt látják, hogy negatívak, életuntak, megkeseredettek vagytok, ezért nem találtok magatok mellé senkit?

Vagy 1-2 csaj lepattintott (akik valószínűleg nem is hozzátok valóak voltak, csak ti láttatok beléjük többet) és már rögtön azt gondoljátok, hogy senkinek nem kelletek? Ezzel a mentalitással nem is fogtok kelleni senkinek, ne csodálkozzatok.

Azt is el kéne fogadni, hogy nem lehet mindenkinek tetszeni. Jómagam, molett,telt csajsziként ezt nagyon is át tudom érezni, de egyszerűen NEM lehetünk mindenkinek az esete, nekem se tetszik mindenki, akinek bejövök.

24/N

2022. ápr. 15. 18:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
#30: nem így néz ki. Mosolyogjon többet, beszélgessen többet a kollegáival, ha erre van lehetősége, menjen el szórakozni, szervezzen randikat. Tudom, nekik ez extra nehéz, de otthon ülve sem fog velük csoda történni.
2022. ápr. 15. 21:14
 32/66 A kérdező kommentje:
Ki az, aki folyamatosan lepontozza a válaszadókat?
2022. ápr. 15. 21:15
 33/66 anonim ***** válasza:
34%
Süket duma, közhely. Ez nem így megy. "szervezzen randikat" - kivel? Az incelnek éppen az a lényege, hogy nem állnak vele szóba a nők. Egyébként nem kell ezt ennyire mellre szívni, szerintem az incelkedők nagy része csak trollkodik, azt viszont el tudom képzelni és tudom is hogy milyen, amikor az embert a csajok levegőnek nézik és fogalma sincs, hogy miért. Mondom, a csajok teljesen máshogy látják a világot, mint egyes férfiak és ők pláne nem hajlandóak feladni a saját nézeteiket, de a férfiaktól elvárják. Illetve ezt én sem tudom megmagyarázni, de egyes férfiak-fiúk egyszerűen kívül esnek a látókörön, én is ilyen vagyok/voltam. Nem tudom miért van, de ez az ország ilyen.
2022. ápr. 15. 21:22
 34/66 anonim ***** válasza:
16%

23! Látom nem érted! Nagyon sok dolog amit úgymond "incel hülyeségnek" hívnak az valójában igaz! Érted így mit mondok? Ezen nem változtat az hogy van barátnöm.

Üdv 21.

2022. ápr. 15. 21:22
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

30

Egyszerűen csak szólíts meg embereket, akikkel rendszeresen találkozol. És ehhez ugye nem árt kimozdulni.

Kollégák, csoporttársak, szomszédok, stb. Sok esetben lehet kutyával is ismerkedni..a többség mindig ugyanoda, ugyanakkor viszi le, és a kutyák könnyen barátkoznak. És egyértelmű, hogy akkor a gazdik is beszélgetni szoktak.

Vagy menj el sportolni: úszás, lovaglás, futás, foci, kosár stb.

Ha nem megy, keress fb csoportokat, téged érdeklő témákban, ott tudsz beszélgetni, ismerkedni.

Sok szubkultúra, hobbi van, de te tudod, hogy mi érdekel. A lényeg, olyat válassz ahol nők is vannak.

2022. ápr. 15. 21:23
 36/66 anonim ***** válasza:
13%
31. “ szervezzen randikat.” ez csak úgy megy igaz? Ha képes lenne rá nyilván megtenné! De nem az. Meg kéne már érteni hogy ez nem mindenkinek megy.
2022. ápr. 15. 21:24
 37/66 A kérdező kommentje:
#36: én is teszek az ellen, hogy ne legyek duci. Egy időben persze könnyebb volt sajnáltatni magam, amikor is rájöttem, hogy nem érek el vele semmit.
2022. ápr. 15. 21:31
 38/66 anonim ***** válasza:
18%
35: szánalmas. Idegen emberekkel miért álljon bárki is szóba? Felnőttkorban pedig nem megy úgy az ismerkedés mint gyerekként/fiatal felnőttként. Rengeteg problémája van az országnak, ez az egyik, de ezek amiket itt kedvesen/bájosan és naggyon "jóindulatúan" irkáltok, na ezek nem megoldások. Pontosan az a bárgyú lenézés sugárzik belőletek, amitől az embernek feláll a szőr a hátán.
2022. ápr. 15. 21:35
 39/66 anonim ***** válasza:
26%

37. Lefogyni meg a káros szenvedélyektől megszabadulni egy dolog.

Vonzónak lenni mások számára az meg egy másik.

Van akit a világ egyszerűen kiáraz.

Egy szint alatt egyszerűen nem vagy alkalmas rá.

Mentális bajokat javitani nem olcsó és nem két perc.

2022. ápr. 15. 21:36
 40/66 anonim ***** válasza:
62%

"Van akit a világ egyszerűen kiáraz."

Ennyi.

2022. ápr. 15. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!