Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem járna jobban az emberiség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem járna jobban az emberiség, ha egy mesterséges intelligencia párosítaná össze az embereket személyiségteszt és genetikai elemzés alapján?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 22:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

mi számít jól járásnak amúgy?

több gyerek? boldogság? hosszabb kapcsolatok?

valami csoda folytán mindhárom egyszerre?

2022. ápr. 13. 23:43
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez mindig is igy zajlott, miota vilag a vilag. Csak ezt a mesterseges intelligenciat noi agynak hivjak...
2022. ápr. 14. 00:04
 13/27 anonim ***** válasza:
2%

Én voltam kb minden istj -től intp -ig. Egyedül az i biztos. Az is biztos, hogy a nőknek az E kell.

Amúgy incel vagyok.

2022. ápr. 14. 00:23
 14/27 anonim ***** válasza:
31%

A mesterséges intelligencia valamin betanul. Szóval vagy lenne egy pár évtizedes betanulási időszaka, amíg mindenki viselné a mesterséges intelligencia baklövéseit, vagy a jelenlegi párkeresési mintákat másolná :)

A mi generációnk tuti rosszul járna. Meg amúgy személyiségjogokat is felvet.

2022. ápr. 14. 00:24
 15/27 anonim ***** válasza:
2%

Egyébként ez a pill valóban fedi a valóságot. A nők az E kezdetű embereket kedvelik, a többi így vagy úgy de a levesben van.

I kezdetű Chad ismerősöm nemrég panaszkodott arra, hogy a nőknek bár szexre kell, utána irreális elvárásokat támasztanak pénzügyileg. Az a pénzügy simán lehet, hogy az E hiánya lesz.

2022. ápr. 14. 00:25
 16/27 anonim ***** válasza:
96%
Hát én intp vagyok és a pasim is introvertált 🤷🏻‍♀️ Átlagos a keresetünk, nem vagyunk gazdagok. Engem extrovertált emberek személyszerint lefárasztanak.
2022. ápr. 14. 00:31
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Az emberiség így is elvan, köszöni szépen. Lassan 8 milliárd utód a bizonyíték, hogy a többségnek van kivel szexelnie.

Az, hogy egy AI kisorsolna neked valamit szerencsétlent, hogy ne szüzen halj meg, nem jelent az emberiség számára semmi pozitívumot.

Egy igazán intelligens mesterséges elme inkább tárgyilagosan döntene, és a rendszer fenntarthatóságát venné figyelembe. Akár úgy is, hogy csökkenti a bolygó lakosságát. Vagy tárgyilagosan dönt, hogy xy jobban jár egyedül, mert kapcsolatra alkalmatlan, és plusz egy főt tesz tönkre. Ha a "boldogság" a cél, ez is reális döntés.

2022. ápr. 14. 05:08
 18/27 anonim ***** válasza:
5%
Csak személyiség alapján kell. És nem teszt, hanem az elemzése alapján.
2022. ápr. 14. 06:25
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2022. ápr. 14. 07:08
 20/27 anonim ***** válasza:
6%
De igen, boldogabb kapcsolatok és egészségesebb utódok születnének belőle.
2022. ápr. 14. 07:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!