Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a lányok a társkeresőn?
Sok sok lányba belefutottam már,akik link alakok. Sajnos a társkeresőn több olyannal találkoztam mint normálissal.
Több társkeresőt is kipróbáltam és most csak egy dolgot emelek ki.
Legutóbb is megismerkedtem egy lánnyal,ő ötlete volt,hogy Instán folytassuk a beszélgetést. Mondom oké,rendben van.
Beszélgettük pár napot,majd elhívtam randira,bele is ment,azonban randi előtt 2 órával írt,hogy nem jó neki.
Utána ilyeneket írogatott: Úristen,te lennél az első akivel talizom,ez nagyon fura.
Lényeg,hogy azzal ért véget a történet,hogy leírta,hogy nincs igazán kedve találkozni.
Mondtam neki,hogyha nem akar velem találkozni,akkor hagyjuk egymást.
Csak az volt,a válasza,hogy "majd egyszer"
Most friss regisztrációsként látom egy másik társkeresőn.
Sok sok ilyen lányba futottam bele,hogy kipróbálnak több társkeresőt,de találkozni rohadtul nem akarnak.
Én vagyok ilyen szerencsétlen vagy az ilyen csajok senkivel sem akarnak talizni ilyen társkeresőkről?
Szerintem ennek többféle magyarázata lehet:
1. csak szórakozásból, időtöltésből társkeresőzik
2. megijedt, mert nem akar csalódni vagy visszautasítást kapni
3. várja, hogy lesz nálad jobb jelentkező.
Én lány vagyok nem csináltam ezt viszont több ismerősöm igen és az volt, hogy volt pasija, de saját szórakoztatás céljából írt pasikra, hogy ki tudják nevetni az illetőt meg ha valami meztelen fotót kapott azt elemezték ki. A másik ok, hogy eleinte szimpatikus lehetsz, de később meggondolja magát és nem akar megbántani, hogy elutasít inkább hárít.
Van több jelöltje és mérlegel, hogy ki a jobb.
Kamuképpel és adatokkal regisztrált és megijedt a személyes találkozástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!