Az elmúlt két napban rengeteg értesítést kapok a Google-től, pl hogy nyertem egy iphone-t, meg egy csaj fotóját akit Anitának hívnak és három km-re lakik tőlem, ismerkedni akár holott asoha nem regisztráltam társkeresőre meg semmi mit csináljak?
Mit csináljak, mi ez, nagyon idegesít!
16l
Velem is (meg még rengeteg emberrel) történt már ilyen.
A megoldás nagyon egyszerű.
Ha számítógépről van szó, akkor egyszerűen csak töröld a böngészési előzményeket, és a Cookie-kat! (az utóbbi nagyon fontos!)
Ha Androidos telefonról van szó, akkor talán ott is megoldja a problémát a böngészési adatok, és a cookie-k törlése, de ha nem, akkor ott törölni kell a Chrome összes adatát.
Azt úgy kell, hogy belépsz a beállításokba, azon belül az alkalmazásokba, ott az alkalmazáskezelőbe, és ki kell választani a Chrome-t, és rá kell kattintani a tárhelyre, majd a terület kezelése lehetőségre. Ott pedig az összes adat törlése lehetőséget kell választani, végül pedig leokézni.
Ha IPhone-od van, és Chrome böngészőt használsz, akkor le kell törölni a böngészőt, és újratelepíteni az AppStore-ból.
Ha IPhone-od van, de a gyári Safari böngészőt használod, akkor az adatok törléséhez lépj a beállításokba, azon belül a Safarira lépj, és a böngészési előzmények törlését válaszd, végül pedig okézd le.
Egyébként ezek az értesítések csak reklámok, amik sajnos nem a legjobb indulatúak. Nem kell velük foglalkozni, csak addig, amíg végleg megszabadulsz tőlük!
Hogy hogyan sikerült bekapcsolni őket?
Nagyon egyszerűen.
Amikor böngésztél az interneten, és véletlenül belefutottál egy linkrövidítőbe, az a továbbengedéshez kérhette tőled, hogy engedélyezd az értesítéseket. Sajnos csak egy gombnyomás az egész.
*vagy ha van adblockod, akkor lehet, hogy valamit elkattintottál a böngésződben, azért jött be ennyi ilyen reklámcucc, olyan nekem is volt; szóval akkor meg telepítsed újra a böngésződet.
Én amúgy kettőt használok, avastbrowser, és operaBöngésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!