Mit csinaljak ilyen helyzetben?
1 evvel ezelott regisztraltam a "be2" nevu tarskeresore, hasznaltam talan 1-2 honapig, de nem tetszett es nem hasznaltam tovabb. En ugy tudtam, hogy ezert nem kell fizetni, ezert is regisztraltam. Ugy emlekszem, hogy le is toroltem magam az oldalrol. Viszont most kaptam egy e-mailt toluk, amiben felszolitanak, hogy 75 000 ft-ot fizessek ki nekik, mert hogy elvileg ekkora osszegben van elmaradasom naluk, mivel elvileg premium tagsagot vasaroltam es nem fizettem. En kozben errol nem tudok, tudomasom szerint en nem vasaroltam semmi ilyet es nem is akarok fizetni 75000 ft-ot valami olyanra amit alig hasznaltam. Attol tartok megprobalnak rolam penzt lehuzni vagy atverni. Nem tudom mit csinalhatnek most, nem voltam meg ilyen helyzetben de ezek utan tuti nem regisztralok semmi ilyenre.
Olvastam valami cikket, hogy nyomoznak is epp az oldal uzemeltetoi utan, mert gyanus, hogy penzt szednek le a felhasznalokrol, illetve ugy teszik be az embert premium felhasznalonak, hogy az nem is tud rola.
Valaki aki volt ilyen helyzetbe, tudna segiteni, hogy kihez tudnek fordulni, milyen szervhez, aki kitudna deriteni, hogy tenyleg az en hibam es kell e fizetnem, vagy atveres aldozata vagyok?
Elore is koszi annak, aki tud segiteni!
A honlapon keresd meg a felhasználási feltételeket vagy valamilyen szabályzatot, és olvasd át alaposan a megfelelő részeket (prémium tagság létrejötte, díja stb.)
Amennyiben tényleg lehetséges utólagos fizetés (nem hinném), akkor is próbálj kiutat keresni, pl. kérd le tőlük az adatokat, hogy mikor rendelted meg, mennyi időre (ne csak bemondás legyen, hanem pl. a náluk lementett űrlap), ill. megkérdezheted, miért nem jeleztek hamarabb...
Tényleg átverésgyanús, mert nem szoktak ilyesmit "megelőlegezni". Csak fizetés (= utalás) után szoktak életbe lépni a megvásárolt szolgáltatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!