Pasik miért csinálják ezt társkeresőn?
Ugyan ez volt nálam is...csak én pasi vagyok, felvettem a csajt és le se szart aztán kiderült hogy 10 emberrel csinálja egyszerre. Egyrészt szemétség, másrészt ha valakivel nem jön össze, akkor ott a máik9 akivel kezdhetsz akármit...kell a tartalék ezt te is beláthatod, de mostmár én is így csinálom..mert muszáj...addig nem ragoadok le egynél amíg van választási lehetőségem. Ezt alányoktól tanultam :P
21/F
Nálam szokott olyan lenni, hogy átmegyünk facebookra, és ott beáll a kínos csend. Előtte jól elvoltunk, beszélgettünk, de facebookon harapófogóval kellett kihúzni belőle a szavakat.
Nem lehet, hogy nálad is ez a baj?
Ha beállna a kínos csend azt lehetne orvosolni, amíg az egyik fél beszédes. De ha alapból meg sem szólal? Akkor meg ne vegyen fel.
A bizalmatlanság meg részemről is megvan, senki nem mondta, hogy 5 perc múlva már randira kell indulni, nem is tenném. Erre való a beszélgetés.
Jól írta az utolsó, mindig vannak vadászok, meg áldozatok.
Egyszer kétszer ez történik veled és kiakadsz? A pasikkal ez 100-as nagyságrendben esik meg ha társkeresőznek.
Sőt ennél sokkal megalázóbb dolgok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!