Pasik miért csinálják ezt társkeresőn?
Figyelt kérdés
Ír levelet MAGÁTÓL, válaszolok rá, cserélünk egy e-mail címet, váltunk pár képet, írok magamról pár sort én is. Akkor linkel egy fb-ot, hogy könnyebb beszélgetni, de mikor már felvettük egymást le se szarja a fejem, vagy max 1-szer beszélgetünk. Ha meg írok én rá, hülye indokkal leráz. És 25-30 közötti értelmes emberekről van szó. Férfiaktól kérdezem, ennek mi értelme van, miért kell ezt csinálni? Mi előtt valaki azzal jönne, nincs semmi kínos az adatlapomon, nem vagy egy kóros posztolgató, meg semmi.2015. jan. 25. 16:53
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: én nem alázok meg senkit, és ha nem szimpi, eleve szóba sem állok vele. De nem értem a logikád, ha a te tehened megdöglik dögöljön a másiké is vagy mi? :)
2015. jan. 25. 20:02
12/12 anonim válasza:
Érdekes, én férfiként pontosan ezt tapasztalom, hogy a nők csinálják szó szerint ugyanezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!