Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csinaljak,2 evvel fiatalab...

Mit csinaljak,2 evvel fiatalabb, de gyonyoru?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy 2 evvel fiatalabb lannyal, ugy, hogy ramirt. A suliban is beszelgettunk, meg hulyultunk, stb... Azt hiszem, hogy beleestem, azt mondta, hogy helyes vagyok. Viszont a gubanc, hogy O masba szerelmes, amibol akar egy parkapcsolat is kialakulhat, viszont a fiu nem kezdemenyez a lany fele. Lenne arra eselyem, hogy elobb kezdemenyezzek? Es ha igen, akkor hogyan? Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!

14/F

2015. jan. 24. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolat egy 12 évessel?

istenem de aranyosak vagytok.

2015. jan. 24. 00:59
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
hát..őő.. úgy, hogy kezdeményezz te előbb.
2015. jan. 24. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne 12 evesekkel kezdjel, az meg gyerek.

Te sem vagy meg olyan nagy.

Ha masba szerelmes, akkor hanyagold szerintem, gondolj bele, ebbol semmi jo nem lehet.

Viszont ha csak siman baratkozasbol irt rad, akkor az okes, de ha nem, akkor meg genyasag tole, jora ne szamits, foleg, ha masba szerelmes.

Tipikus, hogy ha valami szepet mondanak a masikrol, amitol eltud olvadni, beleeshet a masik.

Eljon majd a te idod is egy olyan lany szemelyeben aki nem masba lesz szerelmes, hanem beled es o is szep lesz.

Senki sem potolhatatlan.

En nem remenykednek.

De te eleted.

2015. jan. 24. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
12 évesen párkapcsolat... a nap vicce, pedig még csak hajnali 1 van.
2015. jan. 24. 01:03
 5/8 anonim válasza:
80%
Nem lövik még a pizsit?
2015. jan. 24. 01:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, és barátkozz vele. Én már előztem is be így egy másik férfit. De csak barátkozás, hozzá ne nyúlj!!!!

37F

2015. jan. 24. 01:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó kezdeményezés lenne,ha legközelebb odamennél hozzá,és jól meghúznád....a haját :) Most komolyan,mit lehet tanácsolni egy 12 éveshez?
2015. jan. 24. 01:39
 8/8 wonderwallll válasza:
őő.. 12 évessel egy 14 éves.. Szerelem?? Másba szerelmes? Esélyek? Azz igenn..!?
2015. jan. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!