Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác teljesen más élőben mint a képeken, mit csináljak?
Nem, nincs baj. Szerintem néhányan túlságosan belefeledkeznek a képmutatásba és elfelejtik, hogy a párkapcsolatok egy nagyon is lényeges eleme a fizikai vonzalom, így nyilvánvaló, hogy valamennyit számít a külső... És nem lehet ezt csak úgy parancsra kikapcsolni.
A kérdés inkább az, hogy annyira máshogy néz ki, hogy már nem is vonzódnál hozzá, csak ha fogyna? Vagy így is vonzódsz, csak azért jobban tetszene kisebb súllyal?
Érdemes lenne belevinned a beszélgetésbe az életmódot, sportot, hogy megtudd hogy épp odafigyel-e arra hogy hogyan táplálkozik, próbál-e éppen tudatosan fogyni, vagy ő így érzi-e jól magát ahogy most kinéz. Ha így elégedett magával és ezt szeretné tartani, ÉS te így nem vonzódsz hozzá, akkor nyilván nincs mit tenni, ebből max barátság lesz, kapcsolat nem.
Én simán megmondanám neki ezt.
"Heló. Tudom, hogy a neten mindenki próbálja a szebbik arcát mutatni, de úgy érzem Te picit túlzásba estél. Képeken sokkal vékonyabbnak tűntél 🙁"
Ha nem mozog próbáld rávenni valami közös mozgásra, amit együtt csinálhattok és akkor közös program is van és eredménye is lesz.
Ha a személyisége annyira bejön ne hagyd veszni, az egészséges életmód meg az ő hasznára is lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!