Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lesz belőle sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lesz belőle sosem kapcsolat?

Figyelt kérdés

Alapjáraton az idősebbekhez vonzódom, ami azt jelenti hogy 10-12 évvel idősebbek jönnek be.

Jelenleg 20 éves vagyok, viszont évek óta ezzel a problémával szenvedek.

Tudom, hogy sok olyan van akinek bejönnek az idősebbek, amivel nincs is probléma és vannak olyanok akiknek bejönnek a fiatalabbak.

Teljesen váratlan pillanatban megismerek egy pasit és rövid időn belül ki tud alakulni bennem valami.

Ez viszonzott érzés, mert a másik fél is ugyan úgy kapcsolatot szeretne.

Végül elkezdünk úgy viselkedni mint akik együtt vannak.

Azután elég hamar meggondolja magát a pasi vagy rájön hogy ő mégsem akar semmit, mert túl nagy a távolság és azért hogy megoldódjon a probléma nem tesznek semmit, meg sem beszélik velem, el se mondjak miért, csak azt kapom hogy nem lesz semmi.

Persze én küzdök, meg beszélük velük, de hiába, csak egyre jobban eltaszítottam őket.

Közben pedig ment a szórakozás, hogy maguknál tartottak, vagy b terv voltam amíg nem jött más aki korban közelebb állt hozzájuk.

Én el szeretnék köteleződni egy idősebb pasi mellett, komoly terveim vannak a jövőt illetően és úgy érzem én már ki éltem magam és fel vagyok készülve egy olyan komoly kapcsolatra, ami akár egy életre is szólna.

Csak sokan nem tudják, nem látják, mert fiatal vagyok, félnek hogy megcsalom, ott hagyom bármikor egy másik srácért.Sok bennük a félelem.

És sosem tudom megmutatni milyen vagyok.

Mindig ugyan azt a kört futom:

Megismerem, elkezdek érezni iránta ami viszonzásra is talál, 2 hétig jól haladnak a dolgok, majd jön a pofon hogy ő szerinte ez nem fog menni.

Évek óta ugyan ez történik, csak más és más pasival.

Végül kapcsolat sosem lesz belőle.

Utána elég nehéz elfelejteni, túl lépni, főleg hogy egymás után történtek meg.

Viszont zavar az is, hogy sosem jutunk el oda hogy megpróbáljuk.

2022. ápr. 12. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ehhez kell egy személyiség is. 17 éves korom óta 6-8-10 évvel idősebb férfiakkal voltam együtt. Érettebb vagyok a koromnál, külsőre és személyiségre is. Megbíznak bennem, nem okozott sose problémát a kor, nem lehet érezni. Igaz viszonylag fiatalon már saját pénzt kerestem, tanulás mellett is, tehát kb független voltam. Mostani párommal is 7 év van köztünk, de egyáltalán nem számít.
2022. ápr. 12. 11:27
 2/4 dregor ***** válasza:
A távolság leküzdését (gondolom nem egy helyen éltek) te hogy képzeled el? Suliba jársz, vagy dolgozol valahol?
2022. ápr. 12. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg gyerek vagy. Nem, ez nem ugy mukodik, hogy te kijelented magadrol, hogy komoly vagy. A kerdes eleve arrol szol, hogy a parkeresesben is eretlenul viselkedsz, mert nem csak 1 vagy 2 rossz valasztasrol van szo.
2022. ápr. 12. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagy és kiélted magad??

Hát ezt gondold újra kicsibogárkám!!

A kapkodásnak nem sok értelme van.Sztem az a gondod hogy tul gyorsan akarsz egyszerre mindent.

Ezt pedig a másik fél egy lerohanásnak fogja fel.

Ilyenkor általaban menekülésre fogják.

Ne nyomulj annyira,hanem hagyj időt hogy kibontakozzon a dolog.

2022. ápr. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!