Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tanár-diák kapcsolat akkor is tiltott és lehet belőle baja a tanárnak, ha hobbiról van szó?
Figyelt kérdés
Tehát nem kötelező iskolarendszer, hanem szabadon választott, fizetős, de vizsgákhoz kötött, intézményesített tanár-diák felállás.2021. máj. 16. 19:21
1/6 anonim válasza:
Lótúrót!
Ha mondjuk nyelvtanfolyamokat tartasz egy nyelviskolában, bármelyik tanítványoddal simán összejöhetsz. Nyilván 14 év fölött.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó, de nyelvtanár nyilván nem fog téged vizsgáztatni.
18 év fölöttről beszélek.
2021. máj. 16. 19:36
3/6 anonim válasza:
Semmi gond.
Ha már összeköltöznétek, vagy összeházasodtok, akkor jelezzétek, és akkor téged valószínűleg más fog vizsgáztatni. De egy szimpla együtt járás, ami talán egy év múlva véget is ér, az felnőttek között senkit nem érdekel.
4/6 anonim válasza:
Hivatalosan ilyenkor nem vizsgázhatsz nála, ha kiderül, újra kell vizsgáznod!
5/6 A kérdező kommentje:
Á, nem járunk, csak tetszik nekem és kíváncsi vagyok, hogy azért néz levegőnek, mert baja lehet belőle vagy simán ennyire nem lát bennem semmit. Úgy tűnik, ez utóbbi.:D
2021. máj. 16. 19:46
6/6 anonim válasza:
Hát sztem azért ilyen helyzetben is meg tudja ütni a bokáját, bár ez sztem az adott intézménytől függ. De el tudom képzelni azt, hogy felmerül részrehajlás, ha pl. az intézmények saját vizsgarendszere van (hogy jobban járnak el veled szemben, mert a tanár mucija / f...ija vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!