Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy nagyon vágytál valakire,de akármit csináltál
akkor se lett belőle kapcsolat?
Volt.
Nem tudom miért.
Mikor már tapasztaltabb lettem és idősebb azt láttam, hogy szinte mindegy, hogy milyen vagy ha olyan valamit tudsz nyújtani a másiknak, ami őt elfogadóvá teszi irányodban.
2021. nov. 7. 09:21
Igen, volt.
Ahhoz, hogy egy kapcsolat létrejöjjön, két ember kell!
Nálunk ez soha nem jött össze! Én hiába "áldoztam rá fél életemet", ha a másiknak mindig minden más élvezett prioritást! Persze nem vártam volna sosem, hogy én legyek az első az életében (neki nagyon fontos pl. a munkája), de nála csak a "kifogás gyártás" zajlott évekig!
Mára már azt hiszem belefáradtam, pedig még mindig szeretem! :(
2021. nov. 7. 09:34
Igen, volt, ma már kénytelen vagyok belátni, ha futsz valaki után, csak messzebb taszítod!...
2021. nov. 7. 10:15
Volt ilyen,igen.
Már tudom hogy minden azért alakult úgy ahogy,mert nem illettünk össze.Túl konzervatív a felfogásom párkapcsolat téren, neki pedig nagyon nem az...
2021. nov. 7. 10:48
Igen, volt. 5 hónap alatt jöttem rá, hogy felesleges olyan busz után futni, ami nem vesz fel... Főleg, hogy annyi idő után rákérdeztem konkrétan és megmondta, hogy csak barátnak tekint. Úgyhogy legközelebb hamarabb rákérdezek, mert felesleges idő- és energiapazarlás volt.
2021. nov. 7. 10:50
Mindig ez van nálam. Vagy azért, mert intro vvagyok, vagy mert épp van neki valakije.
2021. nov. 7. 11:09
Persze, most is van. Mert a vágy kevés. Én meg túl nyúl vagyok, és többnyire a másik fél is🤷
2021. nov. 7. 14:17
Mert házasok voltunk és ellökött magától. Ez nem lett volna akkora gond, ha nem nyúlt volna utánam mégis állandóan. Egy ideig elhittem, hogy képes felmérni egy-egy lépése következményét, aztán rájöttem, hogy beteges amit csinál. Kiszálltam mellőle a hullámvasútból, bár nagyon nehéz volt, mert őrülten szerettem. Őt is féltettem, mert olyan szinten megviselte, hogy mások is észrevették. Gyerekei vannak, őket fel kell nevelni családban. Ez az ok az egyetlen elfogadható, ami miatt eldobott.
2021. nov. 7. 15:08
Ezer oka van, hogy ne csináljak semmit. Még nem váltam el, ez a fő oka. De ha elválok, akkor se biztos, hogy lépek felé, mert túl fiatal hozzàm és túl helyes, kevésnek érzem magam hozzá. Ő lépett felém, bár nem egyértelmű, de nem látom értelmét az egésznek.
2021. nov. 7. 15:13
További kérdések: