Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van Pesten ennyi egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van Pesten ennyi egyedül élő 30 körüli nő?

Figyelt kérdés
Kolléganőim is, ismerősök között is jellemző, de több szomszédomnál is azt tapasztaltam, hogy 30 már múltak és mégis egy Pesti bérlakásban laknak egyedül magányosan..
2022. ápr. 12. 10:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
97%
🤨 Vágod hogy senki nem írta hogy nem létezik anyai ösztön? Csak annyit, hogy azért mert egy nő tud szülni az nem azt jelenti, hogy fog is.
2022. ápr. 12. 14:57
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Anyai ösztön nem létezik. Ugyanúgy "kangörcs" (kancagörcs?) van a nőknél is, baszási vágy.

Anyai ösztön rosszul van elnevezve, ez azt jelenti, amikor a gondozó és a gondozott között kialakul egy kapocs. A gondozó pedig bárki lehet.

2022. ápr. 12. 15:18
 33/40 anonim ***** válasza:
18%

Kancagörcs......ez jó!!!!! Tényleg van ilyen de kb minden ötödik nő vállalja fel. A nők többsége vágyik a szülés élményére, kíváncsiak milyen állapotosnak lenni és milyen élmény a szülés. Aztán az élet nagy tanítómester, van aki végig csinálja és soha többet, van aki úgy vágyik rá mintha drog lenne. Persze a genetika itt is nagyon fontos, mert az a nő aki 3 óra alatt megszül komplikáció nélkül az sokkal szerencsésebb annál mint aki 1 napig vajúdik ,majd császárral kiszedik a babát.

Azok a nők,akik nem akarnak anyák lenni, megkeresik azt a férfit aki van elég egoista ahhoz, hogy ne családban gondolkodjon. Tudom, hogy ez elég kirekesztően hangzik, de így van. Van olyan férfi aki viszont pont erre vágyik, egy nő akivel büntetlenül lehet szexelni és nem kell félni attól, hogy gyerek lesz, mert ügyebár ő sem akar.

2022. ápr. 12. 16:27
 34/40 anonim ***** válasza:
95%
Gyerek nélkül is lehet család…:) nem kell ehhez egoista férfi, hanem olyan aki szintén nem akar gyereket.
2022. ápr. 12. 16:33
 35/40 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, szerintem pont az az egoizmus, amikor valakinek tovább kell vinni a nevét, vérét, vagy ki tudja, mire izgulnak fel.
2022. ápr. 12. 17:04
 36/40 anonim ***** válasza:
86%

"A nők többsége vágyik a szülés élményére..."

Te tiszta hülye vagy. :DD

2022. ápr. 12. 17:09
 37/40 anonim ***** válasza:
21%

36 üzenem

menj el egyszer egy kismama rendezvényre és hallgasd végig őket. Nekem is furcsa volt férfiként hallgatni, de szülés után annyi hormon megy a testükbe hogy mindent bevállalnak. De a 2 véglet a jellemző!!!

2022. ápr. 12. 20:10
 38/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem 36-os vagyok, de nekem barátnőim eddig azt mesélték, hogy kuurva rossz. Hogy te milyen ellés fétises csoportba jársz, azt nem tudom.
2022. ápr. 12. 21:22
 39/40 anonim ***** válasza:
Talán mert ott él az ország lakosságának majd 1/5-e?😀
2022. ápr. 13. 08:37
 40/40 anonim ***** válasza:

37 vagyok....

Ezért írtam hogy ami a szülést illeti a 2 véglet a jellemző. Van aki nagyon megszenvedi és hallani sem akar róla többet és van aki imádja a terhességet és a babázást.Ez valószínűleg genetikus. Úgy kerültem ilyen baba-mama rendezvényre hogy hangosítást és kivetítőt adtam bérbe, én is elképedtem ami ott elhangzott. Van olyan nő aki 4 gyereket szült 5 év alatt és amikor megkérdezték hogy bevállalna-e többet, akkor azt mondta, hogyha lenne elég pénzük minden probléma nélkül. Azért lássuk be,régen nem volt ritka hogy egy nő akár 10 gyereket i szült, de kevesen élték meg a felnőtt kort. A rendezvényen volt egy 39 éves nő akinek 7 gyereke van és bábaként dolgozik, érdemes volt végig hallgatni.

2022. ápr. 13. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!