Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van Pesten ennyi egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van Pesten ennyi egyedül élő 30 körüli nő?

Figyelt kérdés
Kolléganőim is, ismerősök között is jellemző, de több szomszédomnál is azt tapasztaltam, hogy 30 már múltak és mégis egy Pesti bérlakásban laknak egyedül magányosan..
2022. ápr. 12. 10:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
18%

19-es jól írja.

A vicces az, hogy én 35 évesen most kapom az érdeklődést a 40 körüli nőktől, mert kb. akkora jut el a tudatukig sajnos, hogy 40-80 között nagyon hosszú az idő, és rengeteg macska, bor, kutya, utazás sem fogja tudni betölteni azt az űrt amit egy pasi-gyerek kombó adhat.

Szomorú, hogy 25-35 között erre nem jönnek rá, mert hogy van még idő. Egy frászt van.

Sajnos ez az igazság, válogatnak de a végén már senki se lesz jó, vagyis de, de az egy nős férfi lesz és azzal fognak kavarni, rengeteg ilyen van. Úgy írják a randivonalon hogy párkapcsolati státuszuk "más". Vagyis nős férfival vannak együtt.

35F Incel

2022. ápr. 12. 14:22
 22/40 anonim ***** válasza:
95%
Lol, ha kapod az érdeklődést, akkor nem vagy incel, csak válogatós
2022. ápr. 12. 14:23
 23/40 anonim ***** válasza:
98%
Nem értem #21 hogy miért hiszed hogy minden nő egyforma. Nekem nem tudna adni egy gyerek semmit a stresszen kívül. Egyszerűen nem vágyok rá hogy anya legyek, így nincs is semmi űr amit bekéne tölteni
2022. ápr. 12. 14:27
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

23-as mégis ide kommentéltél. Amúgy meg 40-80ig hosszú idő van, nem mindenki jön rá 20 évesen hogy akar gyereket van aki csak 60 évesen.

Ha nem lenne anyai ösztön a világon, te se léteznél. A női test arra lett kitalálva, hogy életet adjon.

Lehet ez ellen küzdeni de lesz egy életkor ( ez mindenkinél más ) amikor erősödni fog és sokaknál ez már a rohadt tojás időszakában jön elő és akkor már késő...mert a tojásod már rohadt.

2022. ápr. 12. 14:28
 25/40 anonim ***** válasza:
97%

És az hogy ide kommenteltem mit bizonyít?

Nem is írtam hogy nincs anyai ösztön a világon, csak annyit hogy bennem nincs:D

2022. ápr. 12. 14:30
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Szívük joga úgy élni ahogy akarnak.
2022. ápr. 12. 14:32
 27/40 anonim ***** válasza:
82%
Így alakult az életük.
2022. ápr. 12. 14:33
 28/40 anonim ***** válasza:
98%

"A női test arra lett kitalálva, hogy életet adjon."

Az egy dolog, de attól még nem mindenki erre fogja használni a saját testét.

A segglyuk pl. nem a kefélésre lett kitalálva. Mégis sokan erre is használják.

2022. ápr. 12. 14:36
 29/40 anonim ***** válasza:
17%
Annyira ordít erről a kérdésről, hogy a szokásos "30 felett nem kellenek a nők senkinek" férfi írta ki...:) " Annyira válogatósak 30 felett a nők , hogy egy 20 évessel többre megy a férfi.
2022. ápr. 12. 14:54
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

28as jó ostobaságot írtál.

Ez biológia, ha nem lennének anyai ösztönök nem születnének gyerekek, közben meg 8-9 milliárd ember él a földön de ne zavarjon.

Anyai ösztön és kangörcs ez a kettő kell, hogy gyerek szülessen.

Általános iskola 7. osztály...

2022. ápr. 12. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!