Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van Pesten ennyi egyedül élő 30 körüli nő?
19-es jól írja.
A vicces az, hogy én 35 évesen most kapom az érdeklődést a 40 körüli nőktől, mert kb. akkora jut el a tudatukig sajnos, hogy 40-80 között nagyon hosszú az idő, és rengeteg macska, bor, kutya, utazás sem fogja tudni betölteni azt az űrt amit egy pasi-gyerek kombó adhat.
Szomorú, hogy 25-35 között erre nem jönnek rá, mert hogy van még idő. Egy frászt van.
Sajnos ez az igazság, válogatnak de a végén már senki se lesz jó, vagyis de, de az egy nős férfi lesz és azzal fognak kavarni, rengeteg ilyen van. Úgy írják a randivonalon hogy párkapcsolati státuszuk "más". Vagyis nős férfival vannak együtt.
35F Incel
23-as mégis ide kommentéltél. Amúgy meg 40-80ig hosszú idő van, nem mindenki jön rá 20 évesen hogy akar gyereket van aki csak 60 évesen.
Ha nem lenne anyai ösztön a világon, te se léteznél. A női test arra lett kitalálva, hogy életet adjon.
Lehet ez ellen küzdeni de lesz egy életkor ( ez mindenkinél más ) amikor erősödni fog és sokaknál ez már a rohadt tojás időszakában jön elő és akkor már késő...mert a tojásod már rohadt.
És az hogy ide kommenteltem mit bizonyít?
Nem is írtam hogy nincs anyai ösztön a világon, csak annyit hogy bennem nincs:D
"A női test arra lett kitalálva, hogy életet adjon."
Az egy dolog, de attól még nem mindenki erre fogja használni a saját testét.
A segglyuk pl. nem a kefélésre lett kitalálva. Mégis sokan erre is használják.
28as jó ostobaságot írtál.
Ez biológia, ha nem lennének anyai ösztönök nem születnének gyerekek, közben meg 8-9 milliárd ember él a földön de ne zavarjon.
Anyai ösztön és kangörcs ez a kettő kell, hogy gyerek szülessen.
Általános iskola 7. osztály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!