Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közmunkásként mit kéne lerakno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közmunkásként mit kéne leraknom az asztalra hogy egy átlagos de csinos nőt találjak a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem borsodi vagyok, Vas-megye.

Saját vályogház, szülőktől örököltem.

ezen kívül saját biciklim, kerti szerszámaim vannak.Dolgos,nem elhízott középkorú férfi vagyok.Csak szombaton iszok a kocsmában.

2022. ápr. 11. 20:23
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
de én nem azt mondtam, hogy én pénzt kérnék, hanem hogy a pasasnak illene felajánlania. Én nem kérném, kiröhögném, aztán otthagynám a francba. De attól még lehet az a véleményem, hogy neki kellene fizetnie, ha elvár valami extrát. De kikényszeríteni nem kényszeríteném ki.
2022. ápr. 12. 12:59
 42/53 anonim ***** válasza:
33%
41, nem illene, dehogy illene, ha már egyszer pár száz éve dobtuk a záptojást, hogy dolgozhassunk, akkor igenis boldoguljunk el a magunk pénzén. ha nincs, többet kell dolgozni, aztán majd lesz.
2022. ápr. 12. 13:23
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

42

Miért adod ki magadat Nőnek????

2022. ápr. 12. 13:27
 44/53 anonim ***** válasza:
76%
43, már írtam, hogy nem fogok bizonygatni senkinek. többször leírtam, nem hittétek el, csesződjetek.
2022. ápr. 12. 13:32
 45/53 anonim ***** válasza:
88%
42: de csillagvirág, nem kitartatásról beszéltünk, hanem arról, ha az illetőnek EXTRA elvárása van afelett, amit a másik tud nyújtani, főleg ha önmagához képest is irreális. Akkor igenis illene, kész. Nem azt mondtam, hogy tartsa ki a nő seggét 100%-osan és mindenért perkáljon, de az extra elvárásokért illene. És ez nemtől függetlenül, ha a nő várja el a vékonyka pasitól, hogy izmos legyen, akkor illik felajánlani azt, hogy fizet bele. Megint más kérdés, hogy értelmes ember ilyen elvárásokon röhög egyet.
2022. ápr. 12. 14:49
 46/53 anonim ***** válasza:
63%

Nem érti, szerintem ne fáraszd magad.

2022. ápr. 12. 14:51
 47/53 anonim ***** válasza:
33%
45, micsoda hülyeség, jó ég, mi az h fizetni valakinek ilyeneket? Ha telik rá saját pénzből, tegye meg a másik kedvéért, de ha nem, akkor meg nem.
2022. ápr. 12. 15:00
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
47: na, hát ebben nem értünk egyet. Ha a másiknak extra elvárása van, még én költsem arra a saját pénzem, ha amúgy nem tenném meg... még véletlenül sem az, akinek az extra elvárása van. Ezzel az elvvel van a bajom.
2022. ápr. 12. 15:06
 49/53 anonim ***** válasza:
33%
Mert terád kell a cipő,bőrharisnya, miegymás, azért. Meg azért, mert elvileg egyenjogúság van.
2022. ápr. 12. 19:16
 50/53 anonim ***** válasza:
48%

Itt páran nagyon elvannak tévedve. Ezzel a fodrász stb szövegekkel.

Ez olyan mikor a nő haza akarja vitetni magát a munkahelyről. És akkor a férfi mondhatná hogy; nem vagyok ingyen taxi! Fizesd ki a benzin árát akkor elmegyek érted! És ezt minden egyes alkalommal mikor a nő akar menni valahova, ahol a párjának nincsen dolga.

Vagy ha a nő elkezdi hogy a pasinak sörhasa lett! Akkor a nő fizesse ki a férfinek a kondiberlet árát minden hónapba! Hiszen ő akar extrát.

2022. ápr. 12. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!