Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közmunkásként mit kéne leraknom az asztalra hogy egy átlagos de csinos nőt találjak a társkeresőn?
Figyelt kérdés
Nem borsodi vagyok, Vas-megye.
Saját vályogház, szülőktől örököltem.
ezen kívül saját biciklim, kerti szerszámaim vannak.Dolgos,nem elhízott középkorú férfi vagyok.Csak szombaton iszok a kocsmában.
2022. ápr. 11. 20:23
21/53 anonim válasza:
Ha eltekintünk hogy ez egy troll kérdés… nincs esélyed.
Alja munkás vagy! Budapesti átlagbér 300 ezer Ft és azzal se lehetséges nőt találni! Te meg a negyedét ha megkeresed.
22/53 anonim válasza:
Amit a férfiak csinosnak mondanak nőkön, ahhoz a szintű szépségfenntartáshoz bizony kell pénz. Szóval vagy leadsz egy kicsit az igényeidből, vagy maradsz egyedül. Mert ami kellene egy ilyen típusú nőhöz, azt közmunkásként nem fogod tudni letenni az asztalra (biztos anyagi háttér, fix munka stb.).
23/53 anonim válasza:
22, az miért nem opció, hogy a nő szépen elhúzza a valagát dolgozni, és amit ott keres, abból megveszi a szépségének a fenntartásához szükséges cuccokat?
24/53 anonim válasza:
23: ja, legyen olyan, mint amilyennek a kérdező akarja látni, de egy büdös centet nem fizetne bele. Ezt még úgy is felháborítónak tartom, hogy én alapvetően igényes típus vagyok, mert ez a stílusom, és mindent én fizetek magamnak (akkor legalább olyan társam legyen, aki anyagilag nem húz le, ha már elvárja). Közmunkás, de ELKÜLDENÉ a nőjét havonta fodrászhoz. Röhej. Ha valamit elvárok a másiktól a saját kedvemért, aminek a fenntartása pénzbe kerül, az a minimum, hogy fizetek bele, nőként is.
25/53 anonim válasza:
Ha a pasi igénye, akkor a pasi fizesse. Nyilván ha a nő akar így kinézni, azt a saját dolga fizetni, de senki nem lesz tiptop fitneszmaca teljes állás mellett.
26/53 anonim válasza:
Azért, mert már más is ELVÁRJA tőle a szépségének a fenntartását.
27/53 anonim válasza:
24-25-26, akkor képzeljétek el, hogy mi úgy élünk, hogy mindketten dolgozunk, mindketten igényesek vagyunk magunkra, és el is várjuk a másiktól, a kassza közös, de úgy, hogy az egyik pénzt ad a másiknak csinoskodni, olyan nincs. Ez egy baromság. Tessék szépen dolgozni, aztán amit megkeresel, azt magadra tudod költeni, nem a manusztól kell várni a nagy zsét.
28/53 anonim válasza:
27: de pont írtam, cucuka, hogy én így is költök magamra... de ha afelett elvár valamit, azt igenis fizesse ki. Én pl. nem fogok havonta fodrászhoz mászkálni, tök felesleges. Ha ezt elvárja, akkor igenis fizesse ki, mert magamtól nem mennék el olyan gyakran. Ha az elvárásai egálban vannak azzal, amit én magamtól megtennék, és ha cserébe ő is ugyanolyan igényes és ugyanazt tudja nyújtani, az OK. Ha nem, az gáz.
29/53 anonim válasza:
27
Fejezd már be, senki sem hiszi el, hogy nő vagy.
30/53 anonim válasza:
28, ha afelett elvár valamit, kinyitod az arcod és megmondod neki h nem. Bonyolult?
29, nem fogok bizonygatni, azért mert nem olyan vagyok, mint az itteni többség, még nincs kukim. Különb vagyok nálatok, sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!