Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közmunkásként mit kéne lerakno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közmunkásként mit kéne leraknom az asztalra hogy egy átlagos de csinos nőt találjak a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem borsodi vagyok, Vas-megye.

Saját vályogház, szülőktől örököltem.

ezen kívül saját biciklim, kerti szerszámaim vannak.Dolgos,nem elhízott középkorú férfi vagyok.Csak szombaton iszok a kocsmában.

2022. ápr. 11. 20:23
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
63%
30: nyilván, ha már párkapcsolatban vagyok vele, igen. De ha még csak ismerkedik, vagy olvasok róla... meglehet róla a véleményem, nem? Vagy azt tiltja az amyjo-vallás?
2022. ápr. 12. 10:40
 32/53 anonim ***** válasza:
80%

De muffci, ugye abban egyetértünk, hogy amit megkeresek, azt arra költöm, amire szeretném? Ha én nem akarok havonta fodrászhoz járni, de a farok akarja, akkor nyilván fizesse ő.

Én is igényes vagyok, saját pénzből. Akinek plusz elvárása van, fizesse meg. Ha elvárná a párom, hogy mindenhova magassarkúban tipegjek, elvárnám, hogy vigye a seggem mindenhova, mert nem fogom egész nap a lábam rohasztani.

2022. ápr. 12. 10:42
 33/53 anonim ***** válasza:
28%

31, hát akkor meg még általában mindegy.

32, ha a farok akarja, akkor szépen megmondod neki h nem, mivel te nem akarod, tudod, a saját egyéniség a kapcsolaton belül.

2022. ápr. 12. 10:50
 34/53 anonim ***** válasza:
88%
Ezt pont te mondod...
2022. ápr. 12. 10:52
 35/53 anonim ***** válasza:
63%
ja, pont én, látod
2022. ápr. 12. 10:55
 36/53 anonim ***** válasza:
61%

A szépseg pénzbe kerul! Mikor ismerkedtem a (most már ferjemmel) volt egy kis bőrproblémam odalent, igy nem borotválkozhattam, igy szakember segitsegét kellett kérnem gyantázni. Az (akkor még csak) párom meg is jegyezte, hogy nagyon tetszett neki....Mondom igen, azt elhiszem, de ez a szakemberes gyanta, kethetente 12 ezer.

Szó nélkül kifizette! Mert én magamnak nem akartam/tudtam, - ott a borotva! - Amikor úgy erezte, már rakta is ki a pénzt, én meg kértrm az idopontot.

Nagyon szerette, ha csinos ruhákban járok, szoknya, ruha, stb... Nekem inkább nadragjaim voltak, bő pulcsi stb, így kaptam tőle elég sok nőies cuccot! Gyakorlatilag nincs szempillám sajnos...de amikor először latott műszempillaval, (esküvőre csinaltattam) teljesen odavolt érte. Mondtam erre is, h köszi, de ez 2 hetente egy 10 es minimum..

Ezt is szó nélkül fizette! Örömmel voltam csinos az ő izlése szerint, ha tériti ennek a koltségét! Nyilván ez ma már nem kérdés, mert a férjem lett, és ugye igy kozos a kassza teljesen)

Igy érted?

2022. ápr. 12. 11:04
 37/53 anonim ***** válasza:
91%

Amyjo, kulonb vagy nálunk! Ezt senki nem vitatja!😅

(Csak sajnos lefele)

2022. ápr. 12. 11:05
 38/53 anonim ***** válasza:
63%

36, jesszus, de furák vagytok, nekem az ilyen teljesen érthetetlen.

37, mert nem egy pénzéhes, magát meghívató, pénzt elváró ámde az egyenjogúságért habzó szájjal pijjogó tarhonyamariska vagyok, pl ezek miatt vagyok különb.

2022. ápr. 12. 11:36
 39/53 anonim ***** válasza:
84%
38: de cucuka, kb. mindenki leírta itt, hogy nem azt várjuk el, hogy 100%-ban pénzeljenek. Az nem "meghívatom magam" kategória, ha röhejesnek tartom azt, hogy valakinek úgy vannak az egekben az elvárásai, hogy kb. lóf...t nem ad cserébe, meg ha sztem elvárható, hogy az a férfi, akinek spéci elvárásai vannak, az igenis fizessen érte (pl. az, hogy a nő havonta elmenjen fodrászhoz meg ilyen pitiségek). De csak hogy le legyen írva még egyszer, én akkor is magamnak költöttem kb. minden szépségápolási dolgomra, amikor együttélős párkapcsolatban voltam, sőt az én lakásomban laktunk, én kerestem többet és még az arányosnál is többet fizettem! De nyilván én vagyok a kitartott p...a, csak mert nem rohanok el azonnal mindenféle szépészeti beavatkozásra, mert vki odaböfögte, hogy az az igényes, és merem vkinek mondani, hogy magához képest irreálisak az elvárásai.
2022. ápr. 12. 11:42
 40/53 anonim ***** válasza:
33%
39, itt pont ti vagytok, akiknek az elvárásai az egekben vannak, szerintem ez az elvárás-fizetés dolog normáliséknál úgy nézne ki, hogy ha a pasi pijjog valamiért, akkor a nő vagy megteszi saját pénzből, vagy elküldi a pasit az anyjába, de hogy pénzt kérjen tőle ilyenekre, az mindennek a teteje. Erre egy jól irányzott tenyeres lenne a normális válasz.
2022. ápr. 12. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!