Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 fele közelítő férfi mekkora esélyekkel indul, ha elvált gyereke van, nem ő neveli?
5 év múlva abból a kis pociból könnyen hordós sörhas lesz. Az életkor előrehaladtával csökken az anyagcsere. Nem vagy már te sem 20 éves.Ezért sem értem mit is akartàl volna egy 10 évvel fiatalabb nőtől.Nagyon nem vagytok egy korosztály. A ráncaid is egyre szaporodnak majd. Ritka az, akit a jó genetika àtmenetileg megkíméli ettől.
Persze, de nem is huszonéves férfiakkal kezdenék 40 felett. Főleg nem gyerek vállalás miatt. Teljesen más korosztály, más elképzelésekkel, vágyakkal. Nekem van önkritikám.
2 hetente sem akarom kibirni! Anyadat sem akarom folyamatosan kibírni. Egy idegen nőt sem akarok kibírni, aki beosztja az időnket. (Tudom, volt gyerekes pasim, soha többet)
Jól mondta. A férfiak egy része sem hajlandó gyerekes, "elhasznált" nőkkel járni, ahogyan ugye előszeretettel "becézik" őket. A nőknek is minden joguk megvan nem elviselni más gyerekét még 5 percre sem.
Én is pl. csak a sajátomat vagyok hajlandó elviselni, más gyerekei nem érdekelnek. Pont ezért nem is kerestem senkit sem magam mellé. A gyerekemnek is jobb, hogy nem kell egy számára vadidegen pasast kényszerből elviselnie pusztán azért, hogy az anyja ne legyen egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!