Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40 fele közelítő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 fele közelítő férfi mekkora esélyekkel indul, ha elvált gyereke van, nem ő neveli?

Figyelt kérdés
Egy telken él az anyjával, kéthente van nála a gyerek. Az anyja a telken, másik házban lakik. Keres egy nőt, aki megbecsüli, és elfogadja.

2022. ápr. 9. 10:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van párom, de szerintem lehetne így párt találni. Egy negyven körüli elvált, gyermekes nő személyében.
2022. ápr. 9. 20:29
 22/64 anonim ***** válasza:
100%
Korodbeli elvált gyerekes nővel lehet esélyed, bár az hogy a gyerek anyja ennyire a közeledben él, elég nagy negatívum.
2022. ápr. 9. 20:56
 23/64 anonim ***** válasza:
91%

18

Hogyne! Meg kritizálni, hogy én hogyan fozok mosok stb! Plusz, leb*szna naponta, hogy hogyan kéne nekem kiszolgálni az ő kis fiacskáját. Koszi. Nem

2022. ápr. 9. 22:23
 24/64 after stroke ***** válasza:
100%
Kit izgat, ha elvált gyereked van? 😂
2022. ápr. 11. 13:54
 25/64 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló, ezt mégis hogy érted. Én amúgy huszonvégi nővel szeretnék kapcsolatot, akivel közös gyermeket vállalhatnánk.
2022. ápr. 12. 07:12
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

Huszonvégi nő, közös gyerek? Merjünk nagyot álmodni...

N

2022. ápr. 12. 07:25
 27/64 A kérdező kommentje:
Miért is? Nem értem. Egy negyven éves férfinak.miért ne lehetne egy 28 körüli barátnője, akinek vannak tervei, céljai.
2022. ápr. 12. 07:30
 28/64 anonim ***** válasza:
100%

Gyereket??? Dehát már van gyereked! De ha gyakorolsz egy kis empátiát, és belekéozeled magadat a helyembe, (huszonvégi, gyermektelen nő vagyok) akkor rájöhetsz, hogy épeszü nő, a fenti paraméterekkel nem szül neked! Eleve van egy gyereked, akire menne az időd, energiád, pénzed! Egy idegen nő kölykére....aki az ÉN gyerekemtől venne el időt, energiat, pénzt! Nem beszelve arrol, gogy alkalmazkodnom kéne egy harmadik félhez. (A gyereked anyjara gondolok)

Gyakorlatilag alkalmazkodnom kéne egy negyedik félhez is, mivel kb együtt élsz anyáddal, anyagi megfontolásból IS, (vagyis nem olyan jók az anyagi lehetősegeid) nameg "van, aki főzzön". (Te írtad) Márpedig az, hogy az anyós ott van "segiteni" az nem segitség, hanem rátelepedés az életünkre!

Egy okot mondj, miért vállaljon veled közös gyereket bárki!

2022. ápr. 12. 07:55
 29/64 anonim ***** válasza:
85%
Öregedő, ráncosodó bőrrel, fonnyadó golyókkal akarsz egy jóval fiatalabb nőt? Ráadásul anyád mellé? Te sem a földön jársz.
2022. ápr. 12. 08:22
 30/64 A kérdező kommentje:
Nyilván ha lenne párom, ő főzne. Az anyám külön házban van. Az ex alig van benne az életünkben, annyit kommunikálok vele, hogy mikor hozom el a gyerekemet. Remélem csak a gykn vannak ilyen nők, azért normálisabbak rohangálnak körülöttem merem remélni. Nem újkeletű dolog, hogy az új nő akar közös gyereket, és elfogadja, hogy kéthetente nálam van a gyerek. Sok a mozaikcsalád.
2022. ápr. 12. 08:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!