Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 fele közelítő férfi mekkora esélyekkel indul, ha elvált gyereke van, nem ő neveli?
18
Hogyne! Meg kritizálni, hogy én hogyan fozok mosok stb! Plusz, leb*szna naponta, hogy hogyan kéne nekem kiszolgálni az ő kis fiacskáját. Koszi. Nem
Huszonvégi nő, közös gyerek? Merjünk nagyot álmodni...
N
Gyereket??? Dehát már van gyereked! De ha gyakorolsz egy kis empátiát, és belekéozeled magadat a helyembe, (huszonvégi, gyermektelen nő vagyok) akkor rájöhetsz, hogy épeszü nő, a fenti paraméterekkel nem szül neked! Eleve van egy gyereked, akire menne az időd, energiád, pénzed! Egy idegen nő kölykére....aki az ÉN gyerekemtől venne el időt, energiat, pénzt! Nem beszelve arrol, gogy alkalmazkodnom kéne egy harmadik félhez. (A gyereked anyjara gondolok)
Gyakorlatilag alkalmazkodnom kéne egy negyedik félhez is, mivel kb együtt élsz anyáddal, anyagi megfontolásból IS, (vagyis nem olyan jók az anyagi lehetősegeid) nameg "van, aki főzzön". (Te írtad) Márpedig az, hogy az anyós ott van "segiteni" az nem segitség, hanem rátelepedés az életünkre!
Egy okot mondj, miért vállaljon veled közös gyereket bárki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!