Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40 fele közelítő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 fele közelítő férfi mekkora esélyekkel indul, ha elvált gyereke van, nem ő neveli?

Figyelt kérdés
Egy telken él az anyjával, kéthente van nála a gyerek. Az anyja a telken, másik házban lakik. Keres egy nőt, aki megbecsüli, és elfogadja.

2022. ápr. 9. 10:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok gazdag.
2022. ápr. 12. 10:13
 42/64 anonim ***** válasza:
82%

Arrol nem beszélve, hogy neked pénzed sincs!

Attol még nornális vagyok, hogy nem akarok a páromon kivül 4 masik emberhez alkalmazkodni, ahol én 5.leszek csak! (Anyád, a volt feleseged, es egy (nekem) IDEGEN nő kölyke!

Egy 30 as nő, ha egészsegesen él, élete teljében van! Just say...

Igen, rengeteg a mozaik család, de ha nekem csak ilyen jut, akkor arrra ráérek 40-45 évesen is....

28 évesen még megadom magamnak az esélyt arra, hogy értekes férfivel legyek együtt...

2022. ápr. 12. 10:16
 43/64 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mit tartson vonzónak benned egy jóval fiatalabb gyerektelen nő? 10 év korkülönbség azért nem kicsi. Az egy telken élő anyádat? A másik nőtől származó gyerekedet? Azt, hogy főzhet rád? A vénülésedet? Önkritika van-e?
2022. ápr. 12. 10:20
 44/64 A kérdező kommentje:
Egy 35 éves nő is fiatal, akkor köztük nézek körül. Tehát a nőknek mégos fontos a pénz. A gyerekem kéthetente van csak nálam. Annyit ki lehet bírni annak aki szereti a gyerekeket.
2022. ápr. 12. 10:31
 45/64 anonim ***** válasza:
91%
A saját gyerekemet szeretem....de egy idegennek a hulyesegeit miért kéne elviselnem! A pénz talán neked nem fontos? Én abbol szoktam vásárolni!
2022. ápr. 12. 10:39
 46/64 anonim ***** válasza:
87%

"40 éves férfinek elvált gyereke van? "

Te mégis hol élsz? Jelenleg a férfiak 33 éves korukban lesznek átlagosan apák, vagyis egy 40 éves férfinek jó eséllyel van gyereke. Tudod, a nők nem olyan apát akarnak a gyereküknek, aki járókerettel megy a ballagásra.

2022. ápr. 12. 10:41
 47/64 A kérdező kommentje:
Kéthetente, kibírja a nő a gyereket, akinek nincs hülyesége.
2022. ápr. 12. 10:49
 48/64 anonim ***** válasza:
89%

"Egy 35 éves nő is fiatal, akkor köztük nézek körül."

Ez a korosztály már inkább illik hozzád, mint egy 28 éves.

"Tehát a nőknek mégos fontos a pénz."

Kinek nem az? Abból élünk. Egyébként meg egy jóval idősebb pasiban max. a pénz az ami vonzó lehet, de hosszabb távra az sem lesz elég. Kevés az, aki tényleg jól tartja magát. A 90% elhízott, ápolatlan, fonnyadt, ráncos. Az igénytelen fogaikról nem is beszélve.

"A gyerekem kéthetente van csak nálam. Annyit ki lehet bírni annak aki szereti a gyerekeket."

Ha találsz ilyet. Egyre több nő nem akar már semmilyen formában sem gyereket maga köré. És ezt nem is csodálom. Én is, ha újra kezdhetném, nem vállalnék, de mostmár mindegy.

2022. ápr. 12. 10:49
 49/64 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy kis pocim van, fogaimm gond egy szál sem, nem ritkul a hajam. Ráncaim vannak. Nem sok.
2022. ápr. 12. 10:58
 50/64 A kérdező kommentje:
*fogaimmal.
2022. ápr. 12. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!