Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrányban indulok a nőknél, ha nem vagyok állatbarát?
Exem sem az. De pont ez miatt állandoan posztol kutyulimutyulis képeket magárol egy kiskutyával holott le se sz.rja az állatot, az anyja tartja gondozza stb
De ugye ez kell a nőknek alapon 10 secunsumig foglalkozik vele mig kesz egy foto es mennek a posztok.
4, akkor itt most ne menjünk bele, hogy az immunrendszer, hogy működik és nagyanyáink hogy és hol nőttek fel.
Egy gondozott háziállattól nem nagyon fogsz tudni elkapni semmit. De, ezt van akinek fölösleges magyarázni, mert az életben jut el hozzá a valóság.
Nekem az lenne két kutyával, aki ráadásul benti kutyaként van tartva (gyönyörűek, tiszták és illatosak, de megértem, hogy valakinek a tény is zavaró, hogy adok nekik puszit a buksijukra és hagyom őket a kanapén fetrengeni például).
De biztos van, akit ez nem zavar. Amíg nem akarsz ártani nekik, csak szimplán nem szívesen élnél együtt velük, addig ez nem hiszem, hogy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!