Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátrányban indulok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrányban indulok a nőknél, ha nem vagyok állatbarát?

Figyelt kérdés

#állatbarát #kutyaazágyban
2022. ápr. 8. 22:33
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
50 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Exem sem az. De pont ez miatt állandoan posztol kutyulimutyulis képeket magárol egy kiskutyával holott le se sz.rja az állatot, az anyja tartja gondozza stb

De ugye ez kell a nőknek alapon 10 secunsumig foglalkozik vele mig kesz egy foto es mennek a posztok.

2022. ápr. 8. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Én sem vagyok nagy állatos, mert tudom, mekkora piszokkal jár benti állatot tartani. A kulcs a kommunikáció és az egyensúlyok fenntartása és nem lesz vele probléma.
2022. ápr. 8. 22:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Annál aki állatbarát, igen. Van barátnőm, aki nem szereti az állatokat, neki pozitív.
2022. ápr. 8. 22:58
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Sok nő szereti a tisztaságot, nem akar mindenféle betegséget elkapni.Azt sem akarja hogy a leendő gyermeke,fertőben éljen. Tehát, van esélyed egy normális nőnél.
2022. ápr. 8. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4, akkor itt most ne menjünk bele, hogy az immunrendszer, hogy működik és nagyanyáink hogy és hol nőttek fel.

Egy gondozott háziállattól nem nagyon fogsz tudni elkapni semmit. De, ezt van akinek fölösleges magyarázni, mert az életben jut el hozzá a valóság.

2022. ápr. 8. 23:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha irtózol tőlük vagy kínzod őket, akkor igen. Ha csak hidegen hagy a téma, mert eddig nem kerültél közelebbi kapcsolatba, nem gondoztál állatot, akkor nem hiszem, hogy ez negatív lenne, csak logikusan ne pont egy állattartót válassz, ha nem is akarsz állattal lakni. Na de nem minden nő tart állatot.
2022. ápr. 8. 23:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne két kutyával, aki ráadásul benti kutyaként van tartva (gyönyörűek, tiszták és illatosak, de megértem, hogy valakinek a tény is zavaró, hogy adok nekik puszit a buksijukra és hagyom őket a kanapén fetrengeni például).

De biztos van, akit ez nem zavar. Amíg nem akarsz ártani nekik, csak szimplán nem szívesen élnél együtt velük, addig ez nem hiszem, hogy probléma.

2022. ápr. 9. 01:04
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
En allatbarat vagyok, eppen ezert fel sem merul bennem, hogy allatot tartsak. Az allatnak nem a lakas a termeszetes elohelye.
2022. ápr. 9. 01:38
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Hát vele például ne gyere össze: https://www.youtube.com/watch?v=PguE2XclsBg#t=8m12s
2022. ápr. 9. 01:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Az egy kicsit furcsa lenne, ha kifejezetten félnél/undorodnál az állatoktól. De ha ez nem egy fóbia, tehát a mindennapi életedben nem tényező, akkor nálam önmagában ez nem lenne akadálya a kapcsolatnak.
2022. ápr. 9. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!