Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők! Az állatbarátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Az állatbarátság mennyire jelentős tényező egy férfiban?

Figyelt kérdés

Szélsőségesen introvertált férfi vagyok, az időm 99 százalékát egyedül töltöm, ez viszont mindig is érdekelt, hogy az állatbarátság mennyire döntő dolog egy párkapcsolatban. Igen, tudok róla, hogy nem mindenki szereti egyformán a kutyákat, cicákat, esetleg más egyéb állatokat (görény, aranyhörcsög, süni, kis madárlatok stb.), tehát itt elsősorban NEM arra vagyok kíváncsi, hogy egy macskabarát lány és egy kutyabarát férfi megértik-e egymást, hanem hogy mennyit nyom egy lánynál a latban, ha egy férfi szereti az állatokat...úgy általánosságban (tehát ha pl. egy férfi vadász, horgász, vagy sintér, az hogy befolyásolhatja a kapcsolatot).

Előre is köszönöm a válaszokat, és zöld kézzel jutalmazok!!!

2019. aug. 30. 18:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem fontos, mert én is állatbarát vagyok. Nem tudnék együtt élni olyannak, aki röhögve belerúg egy állatba "mert miért ne" felkiáltással (igen, láttam már ilyet). A későbbiekben szeretnék majd háziállatot, így fontos, hogy egyezzen ez a dolog.

A vadászat... ha munkaként (és nem hozna belőle haza semmit), akkor oké. A horgászokkal nincs bajom, csak engem ne cipeljen el, mert szerintem a világ egyik legunalmasabb sportja (igen, több évig horgásztam, mielőtt valaki belém kötne). A sintérből is több fokozat van, lássuk be. Van, aki ugye polgármester és azzal dicsekedik, hogy ő sintérkedett, majd a kocsi csomagtartójába dobta a madzaggal fuldokló/meghalt kutyákat. Vagy türelemmel és szeretettel fogja be, facebook posztokat gyárt, hogy gazdit keresnek neki. Az utóbbi oké.

2019. aug. 30. 18:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az állatokat, bár lakásban nem tartom őket, csak kertes házban volt kutyám, macskám. De annyira szeretem őket, hogy nem eszek állatot és bár nem várom el ugyanezt egy férfitől de azért az a minimum, hogy ne legyen hentes, vadász stb.
2019. aug. 30. 18:55
 3/18 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy a korombeliek közül nagyvárosban nagy eséllyel futok vadászba vagy halászba. De egyébként valószínűleg túltenném magam rajta, a vadhúst mondjuk nem szeretem.

Az, hogy valaki ki legyen békülve a házi állatok tartásával, alap lenne, mert nekem mindig több házi kedvencem van, és nyilván nem dobom ki őket.

2019. aug. 30. 18:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki szeret vadászni, vagy horgászni, az én szememben nem minősül állatgyűlölőnek. Én elkülönítem azért ezeket. Persze nem mindegy az sem, hogy élvezettel öli meg azt a szerencsétlen vadat, mert az kegyetlenül visszataszító, vagy sajnálja épp, de tudja hogy kordában kell tartani az állományt.

Olyan emberrel nem tudnék együtt lenni, aki zsigerből utálja az összes állatot, ne adj Isten képes rosszindulattal is bánni velük, megmérgezni, belerúgni, vagy hasonlók. Aki képtelen érző lények módjára bánni velük, annak szerintem a lelkével problémák vannak. Onnantól tovább viszont nem gond, ha valamelyiktől (most a példádnál maradva akár kutya/macska) viszolyog valamiért. Csak alapból ne gyűlölje őket, mert mondom, szerintem az valami torz belső világra utal.

2019. aug. 30. 19:03
 5/18 anonim ***** válasza:
65%

Állatbarát vagyok és nekem nagyon fontos volt, hogy a férjem is legyen az.

Viszont én horgászok is, én nem hiszem, hogy a kettő ellentettje egymásnak. Nem bántom a természetet. A normális horgász vigyáz rá és tiszteli.

2019. aug. 30. 19:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Fontos, hogy szeresse az állatokat.

Én vegán vagyok, de nem várom el ugyanezt. Viszont horgász, sintér, vadász, állatkísérletben dolgozó kizárva.

2019. aug. 30. 19:20
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Számomra alapvető, mivel én nagyon szeretem az állatokat. Horgászattal nincs bajom, de vadásszal, sintérrel, vagy olyan emberrel aki csak egyféle állatot "szeret", szóba sem állok.
2019. aug. 30. 19:34
 8/18 anonim ***** válasza:
A horgász miért különb?
2019. aug. 30. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

A horgászat sport. Nem a gyilkosság okozza az örömet, mint a vadászatnál. Plusz telepítjük és gondozzuk a vizet.

Persze trógerek mindenhol vannak, de a horgászatnak vannak szabályai. A legtöbben kifogják és visszadobják a halat.

2019. aug. 30. 19:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked az sport, hogy hobbiból maradandó károsodást, fájdalmat okozol a halaknak?

2019. aug. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!