Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Az állatbarátság mennyire jelentős tényező egy férfiban?
Szélsőségesen introvertált férfi vagyok, az időm 99 százalékát egyedül töltöm, ez viszont mindig is érdekelt, hogy az állatbarátság mennyire döntő dolog egy párkapcsolatban. Igen, tudok róla, hogy nem mindenki szereti egyformán a kutyákat, cicákat, esetleg más egyéb állatokat (görény, aranyhörcsög, süni, kis madárlatok stb.), tehát itt elsősorban NEM arra vagyok kíváncsi, hogy egy macskabarát lány és egy kutyabarát férfi megértik-e egymást, hanem hogy mennyit nyom egy lánynál a latban, ha egy férfi szereti az állatokat...úgy általánosságban (tehát ha pl. egy férfi vadász, horgász, vagy sintér, az hogy befolyásolhatja a kapcsolatot).
Előre is köszönöm a válaszokat, és zöld kézzel jutalmazok!!!
Maradandó károsodást?? Pont ezt mondom, hogy sporthorgász ilyet nem csinál.
Eleve szákkal veszi ki, matracra teszi, és utána visszaengedi a vízbe.
Aki maradandó károsodást okoz az nem sporthorgász, hanem általában lopja a halat és nem foglalkozik azzal, hogy vigyázzon rá.
Úgy általában fontos, hogy ne legyen szadista, ne lelje örömét az állatok fájdalmában, ne beszéljen lenezessel azokrol az emberekről, akik szeretik az állatokat, és nem utolsó sorban ne legyen rendszeres téma, hogy mennyire ruhelli az állatokat (mint ahogy én sem szoktam gugyogni arról hogy miért is szeretem a macskákat vagy kutyákat)
Viszont van egy macskám is, szóval ezekhez még hozzá jön, hogy a legjobb, ha a férfi szereti a macskákat, de jobb híján tolerálja.
Változó. Nekem fontos.
Vadásznál nem mindegy, hogyan, és miért csinálja. Vannak, akik sportból, élvezetből, és vannak, akik a vadállomány megőrzéséért csinálják, hiszen nem tesz jót az adott szférának, ha egy faj túlszaporodik. Nyilván ez eleve azért van, mert beavatkoztunk, de ez már megtörtént, és felelősséggel tartozunk azért, hogy a mederben tartsuk a dolgokat. Aki a szívén viseli ezt, az nem zavar. Horgásznál is számít nálam a tudatosság, odafigyelés. Sintérnél szintén.
Ha valaki kegyetlen, rosszindulatú az állatokkal, az sok mindent előre jelezhet. Legalábbis én így gondolom. Ha nincs szó a fent említett számlákról, csak egyszerűen nem kedveli őket, de nem árt nekik, azzal szerintem nincs baj. Bár hozzám nem illene ilyen férfi, de ettől nem gondolnék rosszat róla.
Addig van a parton, ameddig kiszabadítod.
Ha még nézegetni akarod ott van a halbölcső vagy a pontymatrac. Egyáltalán nem sérülnek a halak.
Az olyan horgász, aki nem bánik tisztességesen a hallal, az nem való vízre.
Ha valaki úgy dönt, hogy hazaviszi és megeszi a halat, az sem levegőn tartja ameddig haza nem indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!