Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek egy párkapcsolatban mennyire befolyásoló tényező a politikai nézet, ha a másik fél másik pártot vagy irányvonalat preferál? Mennyiben vezethet ez konfliktusokhoz a mindennapokban?
Szerintem ez egy fontos kérdés.
Egyrészt alapvető gondolkodásmódját tükrözi a másiknak, hogy melyik értékrenddel tud azonosulni. Egy keresztény jobboldali ember nem valószínű, hogy egy véres szájú kommunistával fog összejönni. Másrészt érdekes lehet, hogy mennyire van képben a történelemmel, ezt is le lehet szűrni abból, hogy melyik párt felé húz. Harmadrészt szerintem bizonyos kor felett gáz, ha valakit nem érdekel a politika, mert ez azt jelenti, hogy nem érdekli a saját jövője, illetve a gyerekei jövője sem.
engem nagyon nem érdekel a politika igy nekem mindegy..
de volt ilyen tüntetgetős nőm, ment tüntetni.
Mostz is megy, rázza a zászlót, persze azóta eltelt 10 év, ő maradt a zászlórázásnál meg kiabálásnál nekem meg otthonom van és egy nagyon aranyos kislányom.
kinek mi a fontos..
Szóval ezek alapján a nézet nem fontos, az már igen hogy mennyire fanatikus.. mert ha neki X képviselő hazugsága jobban bejön, hát legyen, de ha idegen emberek nagy, minden alapot nélkülöző szavainak rendeli alá az életét ezáltal az enyémet is az már nem ok.
Mivel érdekel a történelem és a társadalom, ezért általában elvárom valakitől, hogy ha kicsit is, de fogalkozzon a témával.
Amíg a nagyobb kérdésekben egyetértünk, addig nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!